کد خبر : 235243
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۲۰ - 15:33
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

وزیر نفت: تصمیمی برای بنزین نوروزی گرفته نشده/ بنزین و گازوئیل گران نمی‌شود

وزیر نفت گفت: هیچ‌گونه افزایش قیمت بنزین و گازوئیل در بودجه سال ۱۴۰۲ و در لایحه دولت مطرح نشده و برنامه‌ای برای افزایش قیمت وجود ندارد.

وزیر نفت: تصمیمی برای بنزین نوروزی گرفته نشده/ بنزین و گازوئیل گران نمی‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: جواد اوجی در جمع خبرنگاران در خصوص برنامه دولت برای تغییر قیمت بنزین و گازوئیل اظهار کرد: با برنامه ‌ریزی‌هایی که همکاران در شرکت پالایش و پخش برای مصارف به خصوص در ایام پایان سال و نوروز انجام داده‌اند پیش بینی می‌شود که مشکلی برای تامین سوخت وجود نداشته باشد و برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین و گازوئیل مطرح نیست.

وی ادامه داد: تمام جایگاه‌ها را مجهز کرده‌ایم به طوری که ۶۰ هزار نفر در ایام عید در آماده باش خواهند بود، افزایش ظرفیت تولید بنزین اتفاق افتاده و در حوزه انتقال و لجستیک نیز اقدامات به نحو مطلوب رقم می‌خورد و امیدواریم با برنامه ‌ریزی‌هایی که انجام می‌شود و همکاری مردم هیچ‌گونه مشکلی برای تامین بنزین برای هموطنان به خصوص در ایام عید وجود نداشته باشد.

وزیر نفت در پاسخ به سوالی دیگر در خصوص آخرین وضعیت تخصیص بنزین نوروزی اظهار کرد: هنوز در دولت تصمیمی در این رابطه اتخاذ نشده است.

وی با بیان این‌که اگر تجارتی در حوزه فرآورده‌های نفتی همچون بنزین، نفت سفید و گازوئیل انجام می‌شود تجارت است تصریح کرد: الحمدا… نیازهای داخل را با تدابیری که در پالایشگاه‌ها و در حوزه مدیریت کشور صورت می‌گیرد انجام می‌دهیم.

بهره‌برداری از فاز ۱۱ تا دو ماه آینده

اوجی در خصوص آخرین وضعیت فاز ۱۱ پارس جنوبی اظهار کرد:نزدیک ۲۰ سال است که هیچ اقدام عملیاتی و اجرایی روی فاز ۱۱ پارس جنوبی که یکی از مهم‌ترین فازهای پارس جنوبی است صورت نگرفته است، در ستاد وزارت نفت برنامه خوبی انجام شد و اقدامات عملیاتی صورت گرفت به طوری که ظرف یک یا دو ماه آینده شاهد بهره‌برداری از آخرین فاز پارس جنوبی خواهیم بود.

وزیر نفت در خصوص اتفاقات اخیری که در کشور چین رخ داد، گفت: در رابطه با اتفاقاتی که در چند روز اخیر در راستای بحث با کشور همسو چین اتفاق افتاد خوشبختانه پروژه‌های مختلفی را تعریف کردیم که به موقع به اطلاع مردم می‌رسانیم.

خبرهای خوش وزیر نفت برای مردم

به گفته وی خبرهای خوشی را در راستای قراردادها و توافق‌نامه‌هایی که با کمپانی‌های بزرگ چین در همه حوزه‌ها منعقد شده است داریم که به مردم اطلاع‌رسانی خواهیم کرد و قطعا از این اخبار مردم شاد خواهند شد. باید گفت که این مساله بهره خوبی برای جمهوری اسلامی و کشور چین خواهد داشت.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: مدنی‌زاده برنامه‌های خوبی برای مدیریت وزارت اقتصاد دارد
نماینده مجلس: مدنی‌زاده برنامه‌های خوبی برای مدیریت وزارت اقتصاد دارد

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از وزارت اقتصاد به عنوان یکی از مهمترین وزراتخانه‌های کشور یاد کرد و گفت: مجلس در همراهی با دولت هرچه سریعتر به وزیر پیشنهادی اقتصاد رای اعتماد دهد تا مسیر تحقق «سرمایه گذاری برای تولید» هموار شود.

در مصرف محصولات آرایشی رنگی رتبه اول جهان هستیم
در مصرف محصولات آرایشی رنگی رتبه اول جهان هستیم

موسی احمدزاده، رئیس انجمن وارد کنندگان فرآورده های بهداشتی، آرایشی و عطریات ایران: اگر به مصرف لوازم آرایشی بهداشتی نگاه کنید می‌بینید که در کشورهای در حال توسعه مصرف آن بالاست. به این دلیل عربستان اول است که زائر دارد

افزایش قیمت نان در تهران تکذیب شد
افزایش قیمت نان در تهران تکذیب شد

نایب‌رئیس اتحادیه نانوایان سنتی با بیان اینکه بررسی‌ها برای تعیین نرخ نان نوع یک و دو سنتی در خرداد ماه انجام می‌شود و احتمال حذف آرد نوع یک وجود دارد، گفت: قیمت جدیدی برای نان اعلام نشده و نرخ‌هایی که در فضای مجازی مطرح شده همان قیمت‌های قبل است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است