«خبرگزاری مهر» خبر بازداشت عاملان مسمومیت در فارس را حذف کرد
خبرگزاری مهر ساعتی پس از انتشار خبر دستگیری ۵ نفر از عوامل بد حالی دانش آموزان در لارستان فارس این خبر را از روی خروجی خودش حذف کرد.
به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرگزاری مهر، نزدیک به سازمان تبلیغات اسلامی ساعتی پس از انتشار خبر دستگیری ۵ نفر از عوامل بد حالی دانش آموزان در لارستان فارس این خبر را از روی خروجی خودش حذف کرد.
فرماندار ویژه ری با اشاره به گزارشهای مردمی درباره شنیده شدن صدای انفجار در برخی نقاط شهر، اعلام کرد: این صداها مربوط به مراسم شادی بوده و جای نگرانی نیست.
یک استاد حوزه علمیه قم گفت: باید مساجد غیرفعال را فعال کنیم و این ربطی ندارد که مساجد جدید ساخته نشوند. در این رابطه باید بر اساس طرح مسجد محور آقای پزشکیان عمل کنیم.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور اعلام کرد که مدارس متوسطه ساعت ۷:۳۰ شروع به کار خواهند کرد و مقطع ابتدایی ساعت ۸:۰۰ آغاز به کار خواهند کرد. در مدارس باید ۳۰ دقیقه قبل از شروع به کار خود باز باشد.