کد خبر : 235178
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۱۹ - 20:47
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

مخبر: به استقلال کمک خواهیم کرد

معاون اول رئیس دولت اظهارامیدواری کرد که مشکلات استقلال برای پرونده استراماچونی حل شود.

مخبر: به استقلال کمک خواهیم کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ورزش سه نوشت: محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور در گفتگو پیرامون کمک به استقلال گفت: حضورمان را دیدید که چه شد. در مورد استقلال هم ما به طور کلی، تصمیم دولت کمک به باشگاه‌های ورزشی به صورت عام است و نه به صورت خاص.

بوی افزود: امیدوارم مشکلات باشگاه‌ها را بتوانیم حل کنیم.

او در مورد درخواست فتح الله زاده برای کمک به استقلال اظهار داشت: این بحث را باید مدیران باشگاه‌‌ باید دنبال کنند اما به طور کلی ما تلاش خواهیم کرد مشکلی نباشد.

مخبر در پایان در خصوص رسیدن موعد پرونده استراماچونی گفت: به هر حال هماهنگ خواهیم کرد، باید کمکشان کرد.

اخبار مرتبط:
فحش‌های رکیک خداداد در صداوسیما دردسرساز شد
فحش‌های رکیک خداداد در صداوسیما دردسرساز شد

خداداد عزیزی، مدیر تراکتور، پس از رفتار ناشایست مقابل خبرنگاران و هواداران ذوب‌آهن، احتمالاً محروم می‌شود.

استقلال با ستاره‌هایش خداحافظی می‌کند؟
استقلال با ستاره‌هایش خداحافظی می‌کند؟

امروز خبری منتشر شد مبنی بر اینکه تیم‌داری باشگاه‌های فوتبال در سایر رشته‌های ورزشی ممنوع شده است.

ماشاریپوف به لیست استقلال بازگشت
ماشاریپوف به لیست استقلال بازگشت

هافبک ازبکستانی استقلال، پس از تأیید سازمان لیگ و ثبت نامش در فهرست آبی‌ها، بار دیگر آماده حضور در رقابت‌های لیگ برتر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است