کد خبر : 235036
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۱۶ - 16:05
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

علی‌اکبر صالحی: نباید به شکلی حرکت کنیم که بر تعداد دشمنان ما اضافه شود

ییس سابق سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه همواره از بن‌بست سیاسی نگران هستم، گفت: نباید به گونه‌ای عمل کنیم و با دست خود کاری بکنیم که به بن بست سیاسی برسیم.

علی‌اکبر صالحی: نباید به شکلی حرکت کنیم که بر تعداد دشمنان ما اضافه شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انتخاب نوشت: علی اکبر صالحی در همایش «دیپلماسی مقاومت: نکوداشت مرحوم حسین شیخ الاسلام» که در دفتر مطالعات وزارت امور خارجه برگزار شد، گفت: هدف از مقاومت رسیدن به نتیجه مورد قبول خداوند و مردم است. باید تدبیر به خرج داد و در مواقعی که با موانع جدی روبرو می‌شویم باید با انعطاف خردمندانه و هوشمندانه خود را از بن‌بست خارج کنیم.

وی افزود: نباید در بن‌بست قرار بگیریم و باید همواره خودمان را از بن‌بست خارج کنیم و راه مقاومت را ادامه دهیم. همان کاری که امام (ره) انجام دادند و کیان کشور را صیانت کردند.

رییس سابق انرژی اتمی بیان کرد: نباید خدای نکرده مقاومت را به گونه‌ای معرفی کنیم که سرم را پایین بیندازیم و چارچوب نگاهمان محصور به امری باشد که مسائل مهمی را که فراراه مقاومت است که نادیده بگیریم و غفلت‌زده شویم.

صالحی ادامه داد: من همواره از بن‌بست سیاسی نگران هستم. نباید با دست خودمان کاری کنیم که به بن‌بست سیاسی برسیم. باید از خرد و دانش همواره استفاده کنیم و نکند خدای ناکرده مشمول این شعر مولانا شویم که کشتیم خرد و دار زدیم دانش را و در بند و اسیر صد خرافات شدیم.

وی سیاست‌زدگی نظام اداری و مراکز تخصصی، در حاشیه قرار گرفتن دانشمندان و متخصصان و صاحبنظران، سیاست‌زدگی فرهنگ و ارزش‌های اجتماعی، افزایش فساد رانتخواری و رشوه‌خواری، ضعف اخلاق حرفه‌ای، روزمرگی و بی‌ثباتی اقتصادی از شاخص‌هایی است که نشان می‌دهد نظام سیاسی یک کشور ممکن است با بن بست روبه‌رو شده است.

وزیر اسبق امور خارجه افزود: مورد دیگری که به ما برمی‌گردد کاهش وجهه بین‌المللی کشور و افزایش مخالفان و دشمنان خارجی است. نباید به شکلی حرکت کنیم که خود را بر دشمنان افزون شود.

اخبار مرتبط:
کاخ سفید: ویتکاف پیشنهاد مفصل و قابل قبولی به ایران ارائه کرده / پذیرش این پیشنهاد به نفع ایران است
کاخ سفید: ویتکاف پیشنهاد مفصل و قابل قبولی به ایران ارائه کرده / پذیرش این پیشنهاد به نفع ایران است

سخنگوی کاخ سفید در پی اعلام وزیر خارجه ایران مبنی بر سفر همتای عمانی خود به تهران برای ارائه پیشنهاد آمریکا ادعا کرد که استیو ویتکاف فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا «پیشنهاد مفصلی» به جمهوری اسلامی ایران ارائه کرده است.

اکسیوس: پرسش مهم در مورد پیشنهاد مکتوب آمریکا به ایران این است که تأسیسات غنی‌سازی کنسرسیوم منطقه‌ای کجا قرار خواهد داشت / آمریکا می‌خواهد این تأسیسات در خارج از ایران قرار داشته باشند
اکسیوس: پرسش مهم در مورد پیشنهاد مکتوب آمریکا به ایران این است که تأسیسات غنی‌سازی کنسرسیوم منطقه‌ای کجا قرار خواهد داشت / آمریکا می‌خواهد این تأسیسات در خارج از ایران قرار داشته باشند

مقام‌های آمریکایی می‌گویند پیشنهاد مکتوب ایالات متحده به ایران تلاشی است برای حل مسئله‌ای که موجب بن‌بست در مذاکرات شده است؛ غنی سازی.

نیویورک‌تایمز: در پیشنهاد آمریکا، از ایران خواسته شده که غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کند و یک کنسرسیوم منطقه‌ای ایجاد شود
نیویورک‌تایمز: در پیشنهاد آمریکا، از ایران خواسته شده که غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کند و یک کنسرسیوم منطقه‌ای ایجاد شود

نیویورک‌تایمز می گوید در پیشنهاد آمریکا، از ایران خواسته شده که به‌طور کامل غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کند و پیشنهاد شده که یک کنسرسیوم منطقه‌ای بسفر کوتاه وزیر خارجه عمان به تهران برای ارائه عناصر پیشنهاد آمریکا رای تولید انرژی هسته‌ای ایجاد شود که شامل ایران، عربستان سعودی و دیگر کشورهای عربی و همچنین ایالات متحده باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است