کد خبر : 234711
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۱۵ - 12:16
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

میزان وام ازدواج در سال ۱۴۰۲ مشخص شد

با تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی، تسهیلات قرض ‌الحسنه ازدواج برای هر یک از زوج هایی که تاریخ ازدواج آنها از ابتدا سال ۹۸ بوده مبلغ ۱۸۰ میلیون تومان و برای زوجهای زیر بیست و پنج سال و زوجه‌های زیر بیست و سه سال مبلغ ۲۲۰ میلیون تومان تعیین شد.

میزان وام ازدواج در سال ۱۴۰۲ مشخص شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: با تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی، تسهیلات قرض ‌الحسنه ازدواج برای هر یک از زوج هایی که تاریخ ازدواج آنها از ابتدا سال ۹۸ بوده مبلغ ۱۸۰ میلیون تومان و برای زوجهای زیر بیست و پنج سال و زوجه‌های زیر بیست و سه سال مبلغ ۲۲۰ میلیون تومان تعیین شد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت صبح امروز(دوشنبه) و در جریان بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه ۱۴۰۲ کل کشور، جزء ۱ بند الف تبصره ۱۶ را به تصویب رساندند.

بر اساس جزء ۱ بند الف تبصره ۱۶، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است در چهارچوب برنامه کنترل تورم و ایجاد ثبات اقتصادی مطابق با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و قوانین مربوط به ایثارگران، حداقل دو میلیون میلیارد (۲.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال از محل سپرده های قرض الحسنه اعم از جاری و پس انداز شبکه بانکی ( غیر از بانک ها قرض الحسنه) پس از کسر سپرده قانونی را به قرض الحسنه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن اختصاص داده و از طریق بانک‌های عامل (به تشخیص شورای پول و اعتبار) به شرح زیر نسبت به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه اقدام نماید:

 ۱_تسهیلات قرض الحسنه ازدواج (موضوع ماده(۶۸) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت):

۱-۱- تسهیلات قرض ‌الحسنه ازدواج برای هر یک از زوج هایی که تاریخ ازدواج آنها بعد از ۱۳۹۸/۱/۱ بوده است مبلغ یک میلیارد و هشتصد میلیون(۱.۸۰۰.۰۰۰.۰۰۰)ریال و با دوره‌ی بازپرداخت ده ساله

۱-۲ – تسهیلات قرض‌ الحسنه ازدواج برای زوجهای زیر بیست و پنج سال و زوجه‌های زیر بیست و سه سال مبلغ دو میلیارد و دویست میلیون (۲.۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال

اخبار مرتبط:
مدیر عامل ایران‌ایر برکنار شد
مدیر عامل ایران‌ایر برکنار شد

با حکم وزیر راه و شهرسازی «حسین خانلری» از مدیر عاملی ایران ایر برکنار و « طاهر عبدالحی» به عنوان مدیرعامل جدید ایران ایر انتخاب شد.

نماینده مجلس: استخراج غیرقانونی رمزارزها یکی از دلایل اصلی ناترازی برق است
نماینده مجلس: استخراج غیرقانونی رمزارزها یکی از دلایل اصلی ناترازی برق است

رضا سپهوند، عضو کمیسیون انرژی مجلس یکی از دلایل اصلی ناترازی برق استخراج غیرقانونی رمزارزها عنوان و تاکید کرد که باید وزارت نیرو سیستم ردیابی ماینرهای غیرمجاز را فعال‌تر کرده و با استخراج کنندگان غیرقانونی رمزارز برخورد شود.

آخرین خبرها درباره نرخ سوم بنزین و سهمیه‌بندی جدید/ سهمیه هر شهروند عادی چقدر و با چه قیمتی است؟/ افزایش قیمت بنزین از کی اجرا می‌شود؟
آخرین خبرها درباره نرخ سوم بنزین و سهمیه‌بندی جدید/ سهمیه هر شهروند عادی چقدر و با چه قیمتی است؟/ افزایش قیمت بنزین از کی اجرا می‌شود؟

با وجود تکذیب‌های اولیه، سخنگوی دولت در تاریخ ۲۱ آبان ۱۴۰۴، عملاً سه نرخی شدن بنزین را تأیید کرد و به گمانه‌زنی‌های قبلی پایان داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است