کد خبر : 234648
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۱۵ - 09:10
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

نخست‌وزیر سابق اسرائیل: نتانیاهو درباره آمادگی حمله به ایران دروغ می‌گوید

نخست‌وزیر سابق اسرئیل هشدار داده است که دروغ‌هایی که «بنیامین نتانیاهو» درباره آمادگی این رژیم در مقابل ایران می‌گوید را برملا می‌کند.

نخست‌وزیر سابق اسرائیل: نتانیاهو درباره آمادگی حمله به ایران دروغ می‌گوید

به گزارش سایت خبری مدارا؛  یائیر لاپید، نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی و یکی از سران احزاب اپوزیسیون در اراضی اشغالی، در پیامی که در صفه توییتری خود منتشر کرد، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را به دروغ‌گویی درباره آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران متهم کرد.

به نوشته فارس، وی در این پیام به نتانیاهو هشدار داد: اگر نتانیاهو از دروغ گفتن در مورد آمادگی در مورد موضوع ایران دست برندارد، من مجبور خواهم بود تمام شکاف‌ها و غفلت‌هایی که او مسئول آن بود را توضیح دهم تا زمانی که او را جایگزین کنیم.

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی سپس در ادامه به نتانیاهو توصیه کرد که کمتر حرف بزند و در این باره گفت: «من به او پیشنهاد می‌کنم که کمتر در مورد موضوع صحبت کند و مهم‌تر از همه بیشتر اقدام انجام دهد.

اخبار مرتبط:
روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد
روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد

سخنگوی کرملین از آمادگی مسکو برای مذاکره با اوکراین خبر داد.

آمریکا ۴ گروه شبه نظامی عراقی را تروریستی اعلام کرد
آمریکا ۴ گروه شبه نظامی عراقی را تروریستی اعلام کرد

وزارت خارجهٔ آمریکا اعلام کرد گروه‌های حرکت النجباء، کتائب سیدالشهدا، حرکت انصارالله الاوفیاء و کتائب امام علی را در فهرست موسوم به «سازمان‌های تروریستی خارجی» قرار داده است.

عقب‌نشینی تازه ارمنستان مقابل ترکیه
عقب‌نشینی تازه ارمنستان مقابل ترکیه

دولت ارمنستان تصمیم گرفته است تصویر کوه آرارات، نماد مقدس هویت ملی ارمنی، را از مُهرهای ورود و خروج مورد استفاده در مرزهای رسمی حذف کند؛ اقدامی که تصور می‌شود امتیاز دیگری به کشور همسایه، ترکیه، باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است