کد خبر : 234071
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۱۱ - 10:25
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

نماینده مجلس: مسمویت‌های سریالی از طرف هر کسی که باشد، به ضرر نظام است

جلال رشیدی‌کوچی درباره مسمومیت دانش‌آموزان نوشت: باید به این نکته دقت داشته باشیم که این اتفاق از طرف هر کسی که باشد، به ضرر نظام است و البته باید بین تندروهای مذهبی و حاکمیت تفکیک قائل شویم.

نماینده مجلس: مسمویت‌های سریالی از طرف هر کسی که باشد، به ضرر نظام است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ شرق نوشت: جلال رشیدی‌کوچی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس درباره مسمومیت دانش‌آموزان قمی که عمدی‌بودن آن اثبات شده و به سایر استان‌ها از‌جمله مدارس دخترانه تهران هم رسیده است، گفت: «این موضوع کوچک و بی‌اهمیتی نیست و شواهد امر نشانگر عمدی‌بودن آن است که به‌سرعت در حال گسترش به سراسر کشور است».

رئیس کمیته امنیت کمیسیون امور داخلی کشوردر پاسخ به اینکه افکار عمومی نسبت به این موضوع نگران است و خانواده‌ها می‌ترسند دختران خود را به مدرسه بفرستند و حتی برخی معتقدند کار تندروها باشد، بیان کرد: «برخی صحبت‌ها را که در‌این‌باره در فضای مجازی در حال وایرال‌شدن است باید بررسی کرد که آیا این اتفاق به نفع جمهوری اسلامی است یا به ضرر آن؟ باید  به این نکته دقت داشته باشیم که این اتفاق از طرف هر کسی که باشد، به ضرر نظام است و البته باید بین تندروهای مذهبی و حاکمیت تفکیک قائل شویم».

رشیدی‌کوچی اظهار کرد: «هنوز نمی‌دانیم دست چه کسانی در کار است و با چه هدفی دانش‌آموزان را مسموم می‌کنند. این خواست نمایندگان مجلس است که هرچه زودتر و در کمترین زمان ممکن این موضوع روشن شود و تا جایی که اطلاع دارم نهادهای امنیتی به صورت تمام‌وقت روی این موضوع فعال شده‌اند. البته فرقی هم ندارد کار چه کسانی باشد و حتما کسانی که این کار غیرانسانی، غیرشرعی و خلاف اصول انسانی را انجام می‌دهند باید پاسخ‌گوی عملکرد خود باشند».

 

اخبار مرتبط:
شورای نگهبان طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را به مجلس برگشت داد/ ابهامات شورا چه بود؟
شورای نگهبان طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را به مجلس برگشت داد/ ابهامات شورا چه بود؟

سخنگوی شورای نگهبان در جدیدترین گزارش خود به مردم، ابهامات طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» را تشریح کرد.

متکی، وزیر پیشین امور خارجه: اسرائیل پیروز جنگ نیست، چون ترامپ درخواست آتش‌بس کرد/  بعید نیست که نتانیاهو بار دیگر به ایران حمله کند
متکی، وزیر پیشین امور خارجه: اسرائیل پیروز جنگ نیست، چون ترامپ درخواست آتش‌بس کرد/ بعید نیست که نتانیاهو بار دیگر به ایران حمله کند

وزیر پیشین امور خارجه با بیان این که درخواست برقراری آتش‌بس توسط ترامپ نشان می‌دهد که اسرائیل پیروز جنگ نیست، گفت: وقتی درخواست برقراری آتش‌بس را خود ترامپ مطرح می‌کند، حاکی از آن است که آثاری از شکست اسرائیل در این جنگ نمایان شده است. در جنگ اخیر توقف تجاوز به رژیم صهیونیستی تحمیل شد؛ یعنی اگر بخواهیم تِرم جدیدی را در مناسبات بین‌المللی تعریف کنیم، آنچه رخ داد، آتش‌بس نبود، بلکه تحمیل توقف متجاوز بود.

بیانیه‌ی بیش از چهارصد و پنجاه تن از فعالان رسانه‌ای، اجتماعی و سیاسیِ داخل و خارج کشور در تحریم شبکه‌ی «ایران اینترنشنال»
بیانیه‌ی بیش از چهارصد و پنجاه تن از فعالان رسانه‌ای، اجتماعی و سیاسیِ داخل و خارج کشور در تحریم شبکه‌ی «ایران اینترنشنال»

بیش از ۴۵۰ تن از فعالان رسانه‌ای، اجتماعی و سیاسیِ داخل و خارج کشور در تحریم شبکه‌ی «ایران اینترنشنال» بیانیه‌ای صادر کردند. در بخشی از این بیانیه آمده است: ما جمعی از فعالان رسانه‌ای، اجتماعی و سیاسیِ داخل و خارج ایران، از همه‌ی روزنامه‌نگاران، تحلیل‌گران و کنشگران مستقل و ایران‌دوست می‌خواهیم همکاری خود را با رسانه‌ی «ایران اینترنشنال» – حتی در حد مصاحبه و یادداشت – قطع کنند، همکاری با رسانه‌ای که زیر نام ایران به ایران‌ستیزی مشغول است و در بزنگاهِ خطر نقش خود را در همسویی با دشمنان ایران‌زمین آشکار کرده است. ایران وطن همه‌ی ماست. اگر رسانه‌ای به جای خبررسانیِ مسئولانه و حرفه‌ای تفرقه بیندازد، نفرت بپراکند و توجیه‌گر ویران‌گری ایران شود، همکاری با آن همانا پشت کردن به وطن کهن ما ایران است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است