کد خبر : 233988
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۱۰ - 16:35
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

سردار رادان: خبر خبرگزاری «فارس» دروغ است/ تاکنون کسی در رابطه با مسمومیت‌های سریالی دستگیر نشده‌است

فرمانده انتظامی کشور گفت: تلاش های زیادی انجام شده است تا کانون و منشا موضوع مسمومیت دانش آموزان شناسایی شود و همکاران ما در وزارت اطلاعات و دستگاه های دیگر در حال پیگیری و تلاش هستند که امیدوارم به نتیجه لازم برسیم.

سردار رادان: خبر خبرگزاری «فارس» دروغ است/ تاکنون کسی در رابطه با مسمومیت‌های سریالی دستگیر نشده‌است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فارس نوشت: سردار احمدرضا رادان فرمانده انتظامی کشور گفت: تلاش های زیادی انجام شده است تا کانون و منشا موضوع مسمومیت دانش آموزان شناسایی شود و همکاران ما در وزارت اطلاعات و دستگاه های دیگر در حال پیگیری و تلاش هستند که امیدوارم به نتیجه لازم برسیم. کار به صورت ویژه و دقیق در حال انجام است تا بتوانیم این نگرانی را از مردم رفع کنیم.

او ادامه داد: در این رابطه تاکنون کسی دستگیر نشده و تلاش می کنیم که در مورد عمد یا غیرعمد بودن موضوع تا قبل از یافتن منشاء، قضاوتی نکنیم.

پیش از این خبرگزاری فارس در خصوص ماجرای مسمومیت دانش آموزان در مدارس دخترانه نوشته بود: «روز گذشته ۳ نفر در رابطه با این موضوع توسط نهاد‌های امنیتی بازداشت شدند.»

فارس به نقل از یک منبع آگاه در رابطه با موضوع مسمومیت مدارس نوشت: روز گذشته ۳ نفر در رابطه با این موضوع توسط نهاد‌های امنیتی بازداشت شدند.

این خبرگزاری همچنین نوشت: «اخبار تایید نشده احتمال خرابکاری توسط شبکه نفاق را می‌دهد.»

اخبار مرتبط:
شرکت کنترل کیفیت هوای تهران: آلودگی هوای پایتخت نسبت به شب گذشته کمتر شده اما همچنان با شاخص کیفیت ۱۵۶ در وضعیت قرمز است
شرکت کنترل کیفیت هوای تهران: آلودگی هوای پایتخت نسبت به شب گذشته کمتر شده اما همچنان با شاخص کیفیت ۱۵۶ در وضعیت قرمز است

داده‌های شرکت کنترل کیفیت هوای تهران برای چندمین روز متوالی وضعیت هوا را ناسالم اعلام کرد البته شاخص کیفی در صبح دوشنبه ۱۶ تیر ماه نسبت به شب گذشته که در آستانه خطرناک قرار داشت، کاهش یافته است. مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران نیز از احتمال کاهش کیفیت هوا و افزایش غلظت ذرات معلق در روز جاری (دوشنبه تا پایان روز پنجشنبه) ۱۶ تا ۱۹ تیر ماه خبر داد و به شهروندان به‌ ویژه گروه‌های حساس توصیه کرد تا از حضور غیرضروری در فضای باز خودداری کنند.

ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است