کد خبر : 233387
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۰۷ - 21:15
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

کشف یک تُن مواد افیونی در بار برنج

فرمانده انتظامی استان اصفهان از کشف یک تُن مواد مخدر که به طرز ماهرانه‌ای در لابلای بار برنج یک دستگاه کامیون کشنده جاساز شده بود، خبر داد.

کشف یک تُن مواد افیونی در بار برنج

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سردار محمدرضا میرحیدری اظهار داشت: مأموران فرماندهی انتظامی استان اصفهان حین کنترل خودروهای عبوری در یکی از محورهای ورودی استان به یک دستگاه خودروی کامیون مشکو ک و آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه خودروی مذکور حامل بار برنج بود، افزود: پس از هماهنگی با مرجع قضائی قسمت بار خودرو به صورت دقیق مورد بازرسی قرار گرفت که در نهایت یک تُن مواد افیونی شامل ۹۶۶ کیلو و ۲۰۰ گرم تریاک و ۳۳ کیلو و ۸۰۰ گرم حشیش از لابلای برنج‌ها کشف شد.

فرمانده انتظامی استان اصفهان با اشاره به دستگیری راننده کامیون و تحویل وی به مرجع قضائی، گفت: انتقال این حجم از مواد افیونی به داخل کشور قطعاً باعث آلوده کردن تعداد زیادی از جوانان این مرز و بوم می‌شد که به لطف خداوند متعال و هوشیاری و هوشمندی بالای مأموران پلیس از این اتفاق جلوگیری شد.

اخبار مرتبط:
عراقچی:دشمن در تلاش برای بدتر نشان دادن اوضاع اقتصادی کشور است
عراقچی:دشمن در تلاش برای بدتر نشان دادن اوضاع اقتصادی کشور است

وزیر امور خارجه گفت: منکر مشکلات اقتصادی داخل کشور نیستیم اما دشمن تلاش می‌کند تا شرایط را بدتر از آنچه هست نشان دهد.

اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور در اصفهان برگزار شد
اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور در اصفهان برگزار شد

رئیس سازمان بسیج اصناف و بازاریان استان اصفهان گفت: اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور با استقبال گرم عموم مردم و اصناف در اصفهان برگزار شد.

عراقچی: زیرساخت‌های اصفهان در مسیر بین‌المللی شدن توسعه یابد
عراقچی: زیرساخت‌های اصفهان در مسیر بین‌المللی شدن توسعه یابد

وزیر امور خارجه گفت: اصفهان باید بین‌المللی شود و زیرساخت‌هایی نظیر سالن اجلاس سران، نمایشگاه و فرودگاه بین‌المللی آن باید توسعه یابد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است