کد خبر : 233359
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۰۷ - 19:45
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

روایت طائب از مبادله جیسون رضائیان

حسین طائب گفت: در ماجرای جیسون بحث خودمان بر سر این بود که اینها ۴۰۰ میلیون دلار را می‌دهند یا همراه سودش حساب می‌کنند. چون توافق‌مان اصل و فرع بود، قرار بود در چند پرواز پول بیاید و ما گفتیم پس از راستی‌آزمایی بانک مرکزی تبادل انجام می‌شود، که همین‌طور هم شد و اصل و فرع پول برگشت.

روایت طائب از مبادله جیسون رضائیان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین طائب، مشاور فرمانده کل سپاه در برنامه «بدون توقف» که از شبکه سوم سیما پخش شد درباره شبکه نفوذ صحبت کرده است.

بخش‌های مهم این گفت‌وگوی تلویزیونی را در ادامه می‌خوانید:

سال ۷۲ وضعیت قدرت نفوذی‌ها در ایران به حدی بود که حتی قصد داشتند در وزارت نفت وزیر تعیین کنند، برنامه این بود که در حوزه شیمی یک نفر را مرد علمی سال معرفی کنند و همراه با نخبگانی که به کشور برمی‌گردند وی را داخل کشور کنند تا در وزارت نفت به بالاترین جایگاه دست پیدا کند، در واقع به این شکل نفوذ را برنامه‌ریزی کردند، تا حدود سال ۲۰۰۵ نفوذ، فردی و جاسوسی بود اما بعد از آن شروع کردند به شبکه‌سازی.

به نوشته مشرق، روند فساد کاهشی و روند مبارزه با فساد افزایشی است، اما تصویر جامعه این نیست و این را عکس می‌بیند.

نفوذ شبکه‌ای شده، شبکه نفوذ را در خبرنگاران ببینید، در دوره اوباما یکی از شبکه‌هایی که راه انداختند همین بود که در فضای مجازی یک سیستم امن ارتباطی نوشتند، نیرو استخدام می‌کردند و هر یک نفر دو نفر را دعوت می‌کرد، این شبکه بین‌المللی بود و کافه تیتر، کافه محتوا و کافه سؤال داشت که اگر امروز مسؤلی را دیدید چه سؤالی از او بکنید، به این وسیله می‌خواستند موضوعات مدنظرشان را روی آنتن نگه دارند.

ما تعارف نداریم، اگر آمریکایی‌ها یا دو تابعیتی‌ها به قصد جاسوسی وارد کشور شوند و اخلال کنند برخورد می‌کنیم و تعارفی نداریم، اما اگر هم مثل توریست بیایند، مشکلی با آنها نداریم. مثلا جیسون حتی در زمینه برجام هم عملیات و شبکه‌سازی می‌کرد، حتی در جاهایی که تحریم‌ها شل‌تر بود به آمریکایی‌ها اطلاعات می‌داد که بعد دستگیر شد و آمد در تبادل‌ها.

در ماجرای تبادل جیسون، آمریکایی‌ها ۱۶ زندانی‌ ما را آزاد و چند بانک را از تحریم خارج کردند و در مقابل ما چهار زندانی آنها را آزاد کردیم.

در ماجرای جیسون بحث خودمان بر سر این بود که اینها ۴۰۰ میلیون دلار را می‌دهند یا همراه سودش حساب می‌کنند. چون توافق‌مان اصل و فرع بود، قرار بود در چند پرواز پول بیاید و ما گفتیم پس از راستی‌آزمایی بانک مرکزی تبادل انجام می‌شود، که همین‌طور هم شد و اصل و فرع پول برگشت و بعد جیسون را تحویل نماینده سوئیس دادیم، و با قدرت ما به ازای خوبی هم گرفتیم، در این ماجرا سیاست خارجی با سیاست امنیتی تلفیق شد و مبادله خوبی هم انجام شد.

اخبار مرتبط:
محسن هاشمی: غنی سازی بیشتر اورانیوم، به کار کشور نمی آید
محسن هاشمی: غنی سازی بیشتر اورانیوم، به کار کشور نمی آید

محسن هاشمی رفسنجانی: ایران به اندازه کافی در امر غنی‌سازی پیش رفته و دانش و علم هسته‌ای را درونی کرده است. غنی‌سازی بیشتر اورانیوم امروز به کار ایران نمی‌آید.

محمدرضا تاجیک: تفکر جبهه پایداری به داعش نزدیک شده است
محمدرضا تاجیک: تفکر جبهه پایداری به داعش نزدیک شده است

محمدرضا تاجیک گفت: اگر جاذبه‌ای در فضای جریاناتی مانند جبهه پایداری در کشور ما وجود داشته باشد، این جاذبه از نوع و جنس جاذبیتی است که داعش داشت. همان‌گونه که داعش و داعشیزم به دلیل مواضع رادیکال خود در عرصه‌های مختلف و قرائت و خوانش افراطی از اصول دینی، از آیات و روایات، در میان برخی از جوانان، نه فقط در سطح یک کشور بلکه در سطح جهانی طرفدارانی داشتند، این جریان نیز جاذبه‌اش در همین فضا قرار دارد؛ نه به گونه‌ای که بتواند به مقبولیت عمومی گسترده دست یابد.

مصباحی‌مقدم: عدم رعایت شئونات دینی در بازار موجب نارضایتی عمومی متدینین شده است
مصباحی‌مقدم: عدم رعایت شئونات دینی در بازار موجب نارضایتی عمومی متدینین شده است

آیت الله غلامرضا مصباحی مقدم، عضو تشخیص مصلحت نظام گفت: امروز بازار که مبدأ شکل‌گیری انقلاب بود، در بخش‌های مختلف از جمله فعالان اقتصادی، روش‌های عرضه کالا و خدمات و حتی مشتریان، با چالش‌ها و آسیب‌هایی مواجه شده است و تنها بیان مشکلات کافی نیست؛ باید برای حل آن چاره‌اندیشی کرد. عدم رعایت شئونات دینی، کاهش مشارکت نسل جوان در فضای فرهنگی بازار، نارضایتی عمومی متدینین از وضعیت فرهنگی بازار، عدم بهره‌گیری مناسب از ظرفیت‌های موجود مساجد و حوزه‌های علمیه و عدم اجرای دقیق ضوابط فرهنگی و اسلامی در برخی واحدهای تجاری از مشکلات فرهنگی موجود در بازار تهران است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است