کد خبر : 232773
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۰۴ - 21:57
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

حسین شریعتمداری: اعضای سفارت آلمان باید ممنوع‌الخروج شوند/ افسر اطلاعاتی مستقر در سفارت آلمان رابط جمشید شارمهد با (BND‌) بود

حسین شریعتمداری نوشت: ایران می‌تواند و باید در اولین گام، اعضای سفارت آلمان را ممنوع الخروج کند و افسر اطلاعاتی مستقر در سفارت آلمان را که رابط جمشید شارمهد با (BND‌) بوده و هویت او از سوی شارمهد افشا شده به دادگاه احضار و محاکمه کند.

حسین شریعتمداری: اعضای سفارت آلمان باید ممنوع‌الخروج شوند/ افسر اطلاعاتی مستقر در سفارت آلمان رابط جمشید شارمهد با (BND‌) بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان با تاکید بر اینکه جمشید شارمهد با دستور دولت آلمان ماموریت انجام عملیات تروریستی داشته پیشنهاد داده اعضای سفارت آلمان ممنوع‌الخروج و افسر اطلاعاتی مستقر در سفارت آلمان احضار و محاکمه شود.

حسین شریعتمداری نوشت: کمترین تردیدی باقی نمی‌ماند که جمشید شارمهد، از سوی دولت آلمان مأموریت انجام عملیات تروریستی را بر عهده داشته است و اقدام وزارت خارجه آلمان در احضار کاردار ایران و اخراج دو کارمند سفارت جمهوری اسلامی ایران از نوع عملیات فریب و «‌فرار به جلو‌» برای پاک کردن ردپای دولت آلمان در این عملیات تروریستی بوده است.

شریعتمداری سپس تاکید کرد: انتظار آن است که جمهوری اسلامی ایران و مخصوصاً سرویس‌های اطلاعاتی کشورمان در این طرح فریب گرفتار نشوند و برای مقابله با جنایات دولت آلمان به اخراج دو کارمند سفارت آن کشور بسنده نکنند. پای خون پاک ده‌ها شهید و صدها مجروح در میان است. ایران می‌تواند و باید در اولین گام، اعضای سفارت آلمان را ممنوع الخروج کند و افسر اطلاعاتی مستقر در سفارت آلمان را که رابط جمشید شارمهد با (BND‌) بوده و هویت او از سوی شارمهد افشا شده به دادگاه احضار و محاکمه کند و گام بعدی باید شکایت از دولت آلمان به دیوان کیفری بین‌المللی (International Criminal Court‌) به جرم اعزام تروریست و قتل عام مردم مظلوم کشورمان باشد.

 

اخبار مرتبط:
سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس درباره ارسال پیامک‌های حجاب: الزام امر فرهنگی با سزا یا کیفر جواب عکس داده
سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس درباره ارسال پیامک‌های حجاب: الزام امر فرهنگی با سزا یا کیفر جواب عکس داده

آذری با اشاره به اظهارات مسئولان در این زمینه ادامه داد: حال اینکه این اتفاق به چه صورت افتاده، در هر حال دولت نمی‌تواند بگوید که من اطلاع نداشتم به هر حال باید این مسائل را مدیریت کند. امیدوارم که مجموعاً حوزه مجلس، دولت، قوه قضائیه و جامعه مدنی در موضوع حجاب یا فرهنگ حجاب به یک تفاهم با امر کارشناسی و قانونی دست یابند که ان‌شاءالله چتر حمایتی آن شامل همه جامعه شود.

علی لاریجانی: مذاکرات جاری شاید به نتیجه برسد و شاید هم نرسد؛ بستگی دارد به اینکه چقدر عقلانیت در مدیریت جهانی وجود داشته باشد
علی لاریجانی: مذاکرات جاری شاید به نتیجه برسد و شاید هم نرسد؛ بستگی دارد به اینکه چقدر عقلانیت در مدیریت جهانی وجود داشته باشد

علی لاریجانی گفت: شاید مذاکراتی که در حال انجام است به نتیجه برسد، شاید هم نرسد، بستگی به انصاف و عقلانیت در اداره وضعیت جهانی وجود داشته باشد.

نماینده مجلس: تأثیر پیامک حجاب مثبت نیست / باید لایحه‌ی پوشش درست می‌کردیم
نماینده مجلس: تأثیر پیامک حجاب مثبت نیست / باید لایحه‌ی پوشش درست می‌کردیم

این نماینده مجلس درباره‌ی اختلاف نظرات مجلس با وزارت خارجه بر سر مذاکرات اظهار داشت: اختلافی با وزیر خارجه بر سر مذاکرات نداشتیم، اما یک سری توصیه کردیم. در نوع نگاه به مذاکرات توصیه داشتیم البته وزیر خارجه توضیح خوبی داده و از برخی از این توصیه‌ها استقبال کرده است. هیچ دعوایی مانند دوران برجام وجود ندارد که عده‌ای بخواهند مسیر خودشان را بروند. ضعف تیم مذاکره‌کننده بی توجهی به ظرفیت کار رسانه‌ای است. قرار نیست سخنگو حرف بزند، قرار است تیم حرف بزند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است