کد خبر : 232672
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۰۴ - 10:17
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

تهران فردا توفانی می‌شود / احتمال آسیب به سازه‌های موقت و شکستن درختان فرسوده وجود دارد

حامد یزدی مهر، مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از صدور هشدار زرد مدیریت بحران خبر داد و گفت: کوهنوردان آماتور و حرفه ای برای روز جمعه پنجم اسفندماه، احتمال سقوط بهمن در ارتفاعات را جدی بگیرند و از صعود خودداری کنند.

تهران فردا توفانی می‌شود / احتمال آسیب به سازه‌های موقت و شکستن درختان فرسوده وجود دارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فارس نوشت: مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از صدور هشدار زرد مدیریت بحران خبر داد و گفت: کوهنوردان آماتور و حرفه ای برای روز جمعه پنجم اسفندماه، احتمال سقوط بهمن در ارتفاعات را جدی بگیرند و از صعود خودداری کنند.

حامد یزدی مهر، مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در جمع خبرنگاران از صدور هشدار زرد هواشناسی در استان تهران خبر داد و اظهار کرد: طبق این هشدار برای روز جمعه در سطح استان تهران وزش باد شدید و در مناطق مستعد ارتفاعات احتمال سقوط بهمن پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین موارد برای کوهنوردان رعایت اصول اولیه کوهنوردی است گفت: کوهنوردان ضروری است که پس از بارش برف، با اشراف کامل به موارد ایمنی این اقدام را انجام دهند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به اینکه بر اساس پیش بینی‌ها احتمال آسیب به سازه‌های موقت، شکستن درختان فرسوده برای روز جمعه در سطح استان مورد انتظار است افزود: از همه مردم عزیز می‌خواهیم ضمن اجتناب از تردد در مجاورت ساختمان‌های نیمه کاره نسبت به مستحکم سازی سازه‌های موقت و تبلیغاتی، محافظت از تأسیسات و حساس نسبت به گرد و خاک و عدم پارک خودرو در کنار محل‌های پر خطر توجه جدی داشته باشند تا شاهد وقوع حوادث ناگوار نباشیم.

یزدی مهر از آماده باش کامل مدیریت بحران در استان تهران نیز خبر داد و افزود: آمادگی ارگان‌های ذیربط ضروری است.

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد
سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد

عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است