کد خبر : 232557
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۰۳ - 14:14
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

سردار قاآنی: مدل انحرافی داعش یک کپی‌سازی جعلی از جبهه مقاومت بود

سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: مدل انحرافی داعش که یک کپی‌سازی جعلی از جبهه مقاومت بود این ظرفیت را داشت که شرایط منطقه را به شکل مطلوب آمریکایی‌ها تغییر دهد، اما مجاهدت سردار سلیمانی این توطئه را ناکام گذاشت.

سردار قاآنی: مدل انحرافی داعش یک کپی‌سازی جعلی از جبهه مقاومت بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تسنیم نوشت: فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: مدل انحرافی داعش که یک کپی‌سازی جعلی از جبهه مقاومت بود این ظرفیت را داشت که شرایط منطقه را به شکل مطلوب آمریکایی‌ها تغییر دهد، اما مجاهدت سردار سلیمانی این توطئه را ناکام گذاشت.

سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که به عنوان میهمان یازدهمین اجلاسیه رسمی مجلس خبرگان رهبری در این اجلاس حضور یافت، ضمن گرامیداشت حلول ماه مبارک شعبان و اعیاد مبارک این ماه گفت: الحمدالله حرکت انقلاب اسلامی به رغم دشمنی دشمنان اسلام و در رأس آن‌ها آمریکا جنایتکار و رژیم صهیونیستی، با قوت ادامه دارد و منشأ اثر در منطقه و جهان است و این توفیقات حاصل برنامه‌ریزی و مجاهدت‌های انجام شده در سایه نور ولایت است.

فرمانده نیروی قدس سپاه در ادامه با اشاره به اعتراف رئیس جمهور قبلی آمریکا مبنی بر هزینه کردن هفت هزار میلیارد دلار در افغانستان و دادن حداقل هفت هزار کشته، اضافه کرد: آن چیزی که عامل شکست این سرمایه‌گذاری عظیم آمریکایی‌ها شد نظام جمهوری اسلامی ایران و فرهنگ انقلاب اسلامی بود.

سردار قاآنی به تغییر راهبرد آمریکایی‌ها که با همکاری برخی کشورهای منطقه شکل گرفت و منجر به ایجاد پدیده خطرناکی مانند داعش شد، اشاره کرد و افزود: مدل انحرافی داعش که یک کپی‌سازی جعلی از جبهه مقاومت بود این ظرفیت را داشت که شرایط منطقه را به شکل مطلوب آمریکایی‌ها تغییر دهد، اما مجاهدت سردار شهید سلیمانی و یارانش که عصاره فرهنگ ناب مقاومت و انقلاب اسلامی بودند، این توطئه عظیم را ناکام گذاشتند.

وی با اشاره به اینکه جنایت ترور شهید سلیمانی که آمریکایی‌ها آن را انجام دادند و به آن اعتراف نیز کردند آغاز یک مرحله جدید از اقدامات علیه انقلاب اسلامی بود و این مرحله شامل یک جنگ ترکیبی گسترده اقتصادی و رسانه‌ای بود که همچنان ادامه دارد.

سردار قاآنی در ادامه با اشاره به اینکه فرهنگ مقاومت که برخاسته از مفاهیم و آموزه های اصیل اسلام است گفت: امروز به عنوان یک پدیده جهانی، جهان سلطه را به استیصال کشانده است و جالب اینجاست که حتی نظریه‌پردازان نظامی آمریکا نیز بر خلاف اعتقادات گذشته خود، معتقدند در جهان امروز برنده جنگ‌ها کسانی نیستند که سلاح بیشتر و پیشرفته‌تری داشته باشند، بلکه کسانی هستند که با روحیه جهادی محکم‌تر بر مواضع و اعتقادات خود می‌ایستند.

فرمانده نیروی قدس با تأکید بر اینکه امید در ذات حرکت انقلاب اسلامی نهفته است، اضافه کرد: فرهنگ انقلاب اسلامی در هر نقطه‌ای وارد می‌شود حس عزتمندی ایجاد می‌کند.

اخبار مرتبط:
نوروزی، نماینده مجلس: قیمت دارو ۴ برابر شده/ تورم افسارگسیخته بالای ۴۰ درصد کمر مردم را شکسته است
نوروزی، نماینده مجلس: قیمت دارو ۴ برابر شده/ تورم افسارگسیخته بالای ۴۰ درصد کمر مردم را شکسته است

نوروزی، نماینده گفت: گرانی و تورم افسارگسیخته بالای ۴۰ درصد کمر کارگران، بازنشستگان، کارمندان و بخش‌های آسیب پذیر را خم کرده است.

تهدید مجلس به طرح سوال از رئیس جمهور؛ یا کابینه را ترمیم می‌کنی یا برای پاسخ به مجلس طرح سوال خواهد شد
تهدید مجلس به طرح سوال از رئیس جمهور؛ یا کابینه را ترمیم می‌کنی یا برای پاسخ به مجلس طرح سوال خواهد شد

جبار کوچکی‌نژاد، نماینده مجلس با اشاره به بروز مشکلات اقتصادی و معیشتی و افزایش نرخ دلار در کشور، اظهار کرد: با تشدید تورم در کالاهای اساسی و رشد نرخ ارز، مردم با مشکلات معیشتی فراوانی روبرو هستند و این وضعیت هر روز دشوارتر می‌شود. نماینده رشت در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: متناسب با ضرورت اصلاحات در حوزه اقتصاد، لازم است دولت بازنگری و اصلاحات لازم را در ترکیب کابینه خود در دستور کار قرار دهد و تیم اقتصادی خود را تغییر دهد.

سردار وحیدی: دشمنان جرأت خلع سلاح حزب‌الله را ندارند
سردار وحیدی: دشمنان جرأت خلع سلاح حزب‌الله را ندارند

جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به ناتوانی دشمن در برابر مقاومت حزب‌الله اظهار کرد: مدت‌هاست می‌نشینند و برمی‌خیزند و صحبت می‌کنند که حزب‌الله باید خلع سلاح شود، اما جرأت چنین کاری را ندارند

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است