کد خبر : 232494
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۰۳ - 11:23
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

احمدحسین فلاحی: صداوسیما چرا در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن با زنان کم حجاب مصاحبه کرد؟

یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: عملکرد صدا و سیما در ایام اخیر حاکی از آن است که نیازمند یک مشورت پذیری بوده تا در مسیر درست قرار گیرد.

احمدحسین فلاحی: صداوسیما چرا در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن با زنان کم حجاب مصاحبه کرد؟

به گزارش سایت خبری مدارا، ایسنا نوشت: احمد حسین فلاحی در جریان جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس و بررسی ماده ای از طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس که به الزام صدا و سیما به ترویج هنجارهای انتخاباتی باز می گشت، بیان کرد: در فتنه اخیر شاهد بودیم که صدا و سیما از افرادی دعوت کرد که در نهایت  نظام را متهم کردند. در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن نیز با وجود بانوان عفیف و با حجاب با افرادی مصاحبه کرد که کم حجاب بودند و این منجر به گلایه بخشی از جامعه شد.

وی در ادامه اظهار کرد: همچنین در دیدار اخیر مقام معظم رهبری صدا و سیما بعضا با افرادی مصاحبه کرد که عاملان وضع موجود بودند. صدا و سیما نیازمند یک مشورت پذیری  دارد تا به خط و خطوط درست باز گردد. به نظر می رسد اکنون راه خود را بلد نیست. یا در بحث طرح فضای مجازی  با مخالفان این طرح مصاحبه کرد در صورتی که قانون‌مند کردن فضای مجازی مطالبه مقام معظم رهبری هست.

اخبار مرتبط:
ترامپ: سانتریفیوژهای ایران باید برچیده شوند!
ترامپ: سانتریفیوژهای ایران باید برچیده شوند!

​ترامپ گفت که خواهان برچیده شدن کامل تاسیسات غنی سازی ایران است. وی مدعی شد این کار در مذاکرات یا در بمباران ، انجام خواهد شد.

اعضای شورای امنیت با نماینده ویژه ترامپ، درباره ایران گفت‌وگو کردند
اعضای شورای امنیت با نماینده ویژه ترامپ، درباره ایران گفت‌وگو کردند

سفیر الجزایر گفت اعضای شورای امنیت سازمان ملل در دیدار با نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران، کمک‌های غزه و بحران اوکراین گفت‌وگو کردند.

غیبت معنادار محمدجواد ظریف در مهمانی پزشکیان
غیبت معنادار محمدجواد ظریف در مهمانی پزشکیان

۶۶ روز بعد از کناره گیری محمد جواد ظریف از معاونت راهبردی ریاست جمهوری و یک ماه بعد از برکناری شهرام دبیری از معاونت پارلمانی رییس جمهور پزشکیان از این دو تجلیل کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است