کد خبر : 232324
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۰۲ - 13:21
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

آیت‌الله جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری باقی ماند

آیت‌الله جنتی بار دیگر با رأی خبرگان به عنوان رئیس این مجلس انتخاب شد.

آیت‌الله جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری باقی ماند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ با رأی نمایندگان مجلس خبرگان رهبری، آیت‌الله احمد جنتی، بار دیگر به عنوان رئیس مجلس خبرگان رهبری انتخاب شد. براساس آیین نامه داخلی مجلس خبرگان رهبری، انتخابات هیئت رئیسه و کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری هر دو سال یکبار برگزار می‌شود.

به نوشته ایلنا، همچنین سیدابراهیم رئیسی و سیدهاشم حسینی بوشهری به ترتیب به عنوان نایب  رئیس اول و دوم انتخاب شدند. با رأی اعضاء  سیداحمد خاتمی و عباس کعبی نیز مجدداً به عنوان منشیان هیئت رئیسه انتخاب گردیدند.

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است