کد خبر : 232281
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۰۲ - 09:48
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

بارش باران در نقاط مختلف کشور از امشب

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران در نقاط مختلف کشور و احتمال وقوع بهمن در دامنه‌های البرز و زاگرس مرکزی خبر داد.

بارش باران در نقاط مختلف کشور از امشب

به گزارش سایت خبری مدارا؛ صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهارکرد: در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه (۲ و ۳ اسفند) در اغلب نقاط کشور جوی پایدار حاکم است.

وی ادامه داد: پنجشنبه (۴ اسفند) در بخش‌هایی از سواحل دریای خزر، ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی و شمال استان‌های آذربایجان شرقی و اردبیل بارش پیش‌بینی می‌شود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا روز جمعه (۵ اسفند) علاوه بر مناطق ذکر شده در بخش‌هایی از شمال شرق و شرق کشور نیز بارش انتظار می‌رود.

وی افزود: روز شنبه (۶ اسفند) در بخش‌هایی از سواحل غربی دریای خزر، شمال شرق و جنوب غرب کشور بارش پراکنده پیش‌بینی می ‌شود.

به گفته ضیاییان سه شنبه در نواحی شمال غرب، دامنه‌های جنوبی البرز ، شمال شرق ،مرکز، شرق و جنوب شرق و چهارشنبه در مناطقی از شمال شرق، شمال غرب و دامنه‌های جنوبی البرز وزش باد گاهی وزش باد شدید و در مناطق مستعد گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اضافه کرد: روزهای سه شنبه و چهارشنبه با افزایش نسبی دما و افزایش سرعت وزش باد در ارتفاعات و دامنه‌های البرز و زاگرس مرکزی وقوع بهمن دور از انتظار نیست.

ضیاییان ادامه داد: طی این دو روز در استان‌های ساحلی دریای خزر و اردبیل روند افزایش نسبی دما ادامه خواهد داشت و طی روزهای پنجشنبه و جمعه در نوار شمالی کشور کاهش ۸ تا ۱۰ درجه دما رخ خواهد داد.

وی افزود: سه شنبه خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان و چهارشنبه تنگه هرمز مواج خواهند بود همچنین سه شنبه و جمعه دریای خزر مواج پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۳ اسفند) صاف همراه با وزش باد، گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد و روز  پنج‌شنبه (۴ اسفند) صاف همراه با وزش باد با احتمال وزش باد شدید با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۲ و ۳ اسفند) بندرعباس و بوشهر با دمای ۲۵ و ۲۶ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۷- و ۱۱- درجه سانتیگراد سردترین مرکز استان کشور هستند.

اخبار مرتبط:
حفاری‌های غیرمجاز بازار ربطی به مترو ندارد/ بازداشت متخلفان حفاری‌های غیرمجاز بازار به تأمین دلیل نیاز دارد
حفاری‌های غیرمجاز بازار ربطی به مترو ندارد/ بازداشت متخلفان حفاری‌های غیرمجاز بازار به تأمین دلیل نیاز دارد

علی نصیری، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به موضوع ایجاد اتاق‌های غیرمجاز زیر بازار بزرگ تهران که در خبرها به تونل ۵ کیلومتری مشهور شده است، گفت: «در هنگام بازدید مدیران شهرداری و دادستانی تهران از این اتاق‌ها، بعضی از متخلفان خودشان سر صحنه حاضر بودند و همه آن‌ها شناسایی شده‌اند، اما صدور حکم بازداشت مستلزم تکمیل فرآیند تأمین دلیل و مستندسازی فنی است.

فرمانده انتظامی یزد: بازداشت برخی از ادمین‌های صفحات مجازی/ این افراد اقدام به انتشار مطالب تحریک‌آمیز و جهت‌دار می‌کردند
فرمانده انتظامی یزد: بازداشت برخی از ادمین‌های صفحات مجازی/ این افراد اقدام به انتشار مطالب تحریک‌آمیز و جهت‌دار می‌کردند

فرمانده انتظامی استان یزد از شناسایی و بازداشت برخی از ادمین‌های صفحات مجازی متخلف در این استان خبر داد.

چمران: طرح ترافیک نباید ساعت ۱۰ شب اعلام شود؛ باید سریع‌تر تصمیم‌گیری شود
چمران: طرح ترافیک نباید ساعت ۱۰ شب اعلام شود؛ باید سریع‌تر تصمیم‌گیری شود

رئیس شورای شهر تهران با انتقاد از نحوه اطلاع‌رسانی طرح ترافیک گفت: تصمیم‌گیری‌ها باید سریع‌تر انجام شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است