کد خبر : 232259
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۰۲ - 09:24
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

مسمومیت ۲۵ دانش آموز دیگر در پنج مدرسه قم

امروز 25 دانش آموز قمی از پنج مدرسه راهی مراکز درمانی شدند که در همان ساعات اولیه ۱۸ نفر ترخیص شده و در حال حاضر نیز ۷ دانش آموز در بیمارستان تحت نظر هستند که حال عمومی آنها خوب است.

مسمومیت ۲۵ دانش آموز دیگر در پنج مدرسه قم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی قم، امروز دوشنبه یکم اسفند، ۲۵ دانش آموز از پنج مدرسه در قم، در مراکز درمانی پذیرش شدند که درهمان ساعات اولیه ۱۸ نفر ترخیص شدند.

به نوشته فارس، در حال حاضر ۷ دانش آموز در بیمارستان تحت نظر هستند که حال عمومی آنها خوب است.

تیم اورژانس و درمان در راستای کمک به دانش آموزان تلاش کرده و تا چند ساعت آینده، دانش آموزان ترخیص خواهند شد.

این چندمین باری است که در استان قم شاهد وقوع حوادث مبهم در مدارس و انتقال دانش‌آموزان به بیمارستان هستیم و مخاطبان خبرگزاری فارس در قم نیز با ثبت پویشی با عنوان «علت مسمومیت دانش آموزان قم چیست؟» پرسش خود را از مسئولان مربوطه اعلام کرده‌اند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برای مشخص شدن علل این حوادث، حکم ویژه‌ای را برای معاونت درمان این وزارتخانه ابلاغ کرده و این موضوع در سطح ملی درحال دنبال شدن است.

مجید محبی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم در مورد برگزاری جلسه تیم وزارت بهداشت در شب گذشته گفت: در این جلسه به نتایج جدیدی دست پیدا نکردیم. قرار بود اگر نتایج جدیدی در این جلسه حاصل شود، اطلاع‌رسانی عمومی انجام داده تا از نگرانی‌های والدین دانش‌آموزان کاسته شود اما وزارت بهداشت که در حال پیگیری مسمومیت دانش آموزان قمی است، به هیچ نتیجه‌‌ای دست پیدا نکرده و مورد مشکوکی در هیچ‌کدام از آزمایشات دانش‌آموزان مشاهده نکرده است.

وی گفت: ارگان‌های مختلفی پیگیر وضعیت مسمومیت دانش‌آموزان در قم هستند. بهترین تیم متخصصان و بهترین مراکز درمانی و آزمایشگاهی و همچنین پدافند عامل برای بررسی و شفافیت این موضوع بسیج شدند تا هرچه‌ سریع‌تر علت این مسمومیت‌های سریالی مشخص شود.

امروز نیز حجت‌الاسلام و المسلمین منتظری دادستان کل کشور با ارسال پیامی به دادستان قم تاکید کرد: اخبار واصله از یک جریان نگران کننده نوعی مسمومیت در بعضی از مراکز آموزشی قم نشان از احتمال اقدامات مجرمانه عمدی دارد که قابل توجه و پیگیری دقیق است.

دادستان کل کشور، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قم را مامور به پیگیری ویژه و برخورد قاطع با مقصرین احتمالی کرد.

اخبار مرتبط:
هیچ پروازی‌ تا اطلاع ثانوی در فرودگاه‌های کشور انجام نمی شود
هیچ پروازی‌ تا اطلاع ثانوی در فرودگاه‌های کشور انجام نمی شود

شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران اعلام کرد: بر اساس اطلاعیه هوانوردی صادره از طرف سازمان هواپیمایی کشوری، تا اطلاع ثانوی به منظور حفظ ایمنی مسافران، کلیه پروازها در تمامی فرودگاه‌های کشور انجام نخواهد شد.

اطلاعیه دادستانی کل کشور درباره انتشار اخبار مربوط به حمله رژیم صهیونیستی در فضای مجازی
اطلاعیه دادستانی کل کشور درباره انتشار اخبار مربوط به حمله رژیم صهیونیستی در فضای مجازی

دادستانی کل کشور در بیانیه ای اعلام کرد: فعالان فضای مجازی و رسانه‌ها از پرداختن به موضوعاتی که امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کند، پرهیز کنند.

قتل هولناک کبری رضایی در پاکدشت؛ کشف جسد مثله‌شده دختر مهاجر افغانستانی پس از ۵۰ روز
قتل هولناک کبری رضایی در پاکدشت؛ کشف جسد مثله‌شده دختر مهاجر افغانستانی پس از ۵۰ روز

حدود ۵۰ روز پیش، کبری رضایی که گفته می‌شود با نام شقایق رضایی نیز شناخته می‌شد از مهاجران جوان افغانستانی ساکن ایران، به‌طور ناگهانی ناپدید شد. تحقیقات پلیس سرنخ‌هایی از محل کار کبری به دست داد؛ جایی که یکی از همکاران مرد او پیش‌تر تلاش‌هایی برای نزدیک شدن به او داشته است. بررسی داده‌های تلفن همراه نشان داد که آخرین سیگنال موبایل کبری، در نزدیکی محل سکونت همین فرد ثبت شده بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است