کد خبر : 232247
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۰۱ - 22:35
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: حتی بچه های مذهبی و انقلابی از وضعیت اقتصادی کشور خسته شده اند

حجت الاسلام احمدحسین فلاحی: مردم در کف جامعه از ما مطالبه دارند.مردم می پرسند مقصر وضع موجود چه کسی است، اگر مقصر دولت قبل بوده و کم کاری کرده، چرا محاکمه نمی‌شود؟ این موارد را رییس مجلس به رییس دستگاه قضا منتقل کند چون ما در طول یکسال گذشته منتظر وقت ملاقات هستیم؛ اگر هم دولت فعلی ناکارآمد است باید مجلس پاسخگو باشد.

نماینده مجلس: حتی بچه های مذهبی و انقلابی از وضعیت اقتصادی کشور خسته شده اند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت الاسلام احمدحسین فلاحی در جلسه علنی امروز (دوشنبه) در تذکری گفت: وضعیت بازار خوب نیست؛ این‌که فقط گفته شود معاون اول در مجلس حضور پیدا کرده و توضیح دهد، فایده ندارد.

فلاحی با بیان این‌که « در دیدار اخیر با رهبری عاملان وضع موجود در صف اول نشستند» ادامه داد: فکر می کنم مجلس در راس امور نیست چون نزدیک به ۳۰ پرونده از دولت قبل را به دستگاه قضایی فرستاد اما این پرونده‌ها مورد رسیدگی قرار نگرفت. این موارد را رییس مجلس پیگیری کند تا حداقل پاسخی به زحمات دوستان داده شود.

این نماینده مجلس با بیان این‌که «مردم در کف جامعه از ما مطالبه دارند»، گفت: مردم می پرسند مقصر وضع موجود چه کسی است، اگر مقصر دولت قبل بوده و کم کاری کرده، چرا محاکمه نمی‌شود؟ این موارد را رییس مجلس به رییس دستگاه قضا منتقل کند چون ما در طول یکسال گذشته منتظر وقت ملاقات هستیم؛ اگر هم دولت فعلی ناکارآمد است باید مجلس پاسخگو باشد.

فلاحی در پایان مجددا بیان کرد: امروز وضعیت بازار و مردم خوب نیست و حتی بچه های مذهبی و انقلابی از این وضعیت کشور خسته شده‌اند.

اخبار مرتبط:
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان

شهروندان آلمانی-ایرانی به نام خود از فریدریش مرتس، صدراعظم، شکایت کیفری کرده و خواستار تحقیقات قانونی در مورد اظهارات او شده‌اند.

دیدار عراقچی با رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس بریکس
دیدار عراقچی با رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس بریکس

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه با سیریل رامافوسا رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس سران بریکس دیدار و گفتگو کرد.

اسرائیل هیوم: تمرکز گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو بر موضوع ایران است
اسرائیل هیوم: تمرکز گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو بر موضوع ایران است

اسرائیل هیوم گزارش داد، موضوع عادی‌سازی روابط با سوریه در برنامه فعلی «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی قرار ندارد و این دیدار بر موضوع «ایران» متمرکز است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است