کد خبر : 232204
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۰۱ - 16:59
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

۳ نماینده مجلس یازدهم «کارت زرد» گرفتند

با نزدیک شدن به ماه‌های پایانی مجلس یازدهم و آغاز کورس انتخابات، با دخالت‌های نمایندگان در امور عزل و نصب‌ها، شورای نگهبان به سه نماینده آمل، ساری و تنکابن تذکر و کارت زرد داد.

۳ نماینده مجلس یازدهم «کارت زرد» گرفتند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فارس نوشت: چهارم خرداد ماه ۱۴۰۱ بود که رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با نمایندگان مجلس به نمایندگان ملت توصیه کردند که از دخالت در انتخابات پرهیز کنند.

رهبر انقلاب با اشاره به توصیه سابق خود به نمایندگان مبنی بر پرهیز از دخالت در انتصابات خاطرنشان کردند: رئیس مجلس گفتند بعضی از نمایندگان از این توصیه دلخور شده‌اند، در حالی‌که این توصیه به مصلحت خود شما است چرا که اگر در یک منطقه با پیشنهاد یا فشار یک نماینده، مسؤولی منصوب شود اما عملکرد او مطلوب نباشد، مشخص نیست باید از چه کسی بازخواست شود.

ایشان در این زمینه افزودند: یکی از مسائل مهم در قانون اساسی بحث تفکیک قوا است و هر کسی باید به وظایف خود عمل کند.

حالا به نظر می‌رسد با نزدیک شدن به ماه‌های پایانی مجلس یازدهم و آغاز کورس انتخابات مجلس، دخالت‌های نمایندگان علیرغم نص صریح قانونی و فرمایش مقام معظم رهبری در عدم دخالت نمایندگان در امور عزل و نصب‌ها، شورای نگهبان به سه نماینده مجلس در مازندران تذکر و کارت زرد داده است.

براساس این گزارش، نمایندگان آمل، ساری و تنکابن از سوی شورای نگهبان در این باره تذکر جدی دریافت کرده‌اند و پرونده رسیدگی به دخالت‌های این نمایندگان در حوزه انتصابات در شورای نگهبان کشور مفتوح شده است.

تنش‌ها در فشار به دولت برای انتصاب فرمانداران، مدیران کل و نیز روسای دستگاه‌های اجرایی و حتی دهیاران و بخشداران و یا جلوگیری از انتصاب برخی افراد از دلایل این تذکرات بوده است.

به نظر می‌رسد با فرمایش صریح مقام معظم رهبری در این حوزه، شورای نگهبان در انتخابات آتی، تاکید و نظارت بیشتری بر حوزه فعالیت نمایندگان مجلس به ویژه در مازندران خواهد داشت.

اخبار مرتبط:
تصمیم نهایی دولت درباره انتقال پایتخت اعلام شد
تصمیم نهایی دولت درباره انتقال پایتخت اعلام شد

نماینده رئیس جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور با بیان این‌که انتقال پایتخت منتفی است، گفت:آب خلیج فارس تنها امید تهران برای عبور از بحران کم‌آبی است.

پزشکیان: وقتی مَردم گرسنه باشند ما نمی‌توانیم حکومت کنیم
پزشکیان: وقتی مَردم گرسنه باشند ما نمی‌توانیم حکومت کنیم

رئیس جمهوری خطاب به نمایندگان مجلس گفت: کمک کنید ما بودجه بدون‌کسری بنویسیم. بودجه بدون‌کسری یعنی توسعه باتناسب. دولت با این توسعه هر برنامه‌ای بخواهید بنویسید کسری خواهد داشت و هر مقداری کسری افزایش یابد تورم ایجاد می‌کند.

واکنش پزشکیان به درگذشت جوان اهوازی که خودسوزی کرد
واکنش پزشکیان به درگذشت جوان اهوازی که خودسوزی کرد

رئیس جمهور در پی درگذشت احمد بالدی جوان اهوازی، به وزیر کشور دستور داد، ضمن ابلاغ پیام تسلیت و ابراز همدردی وی به خانواده بالدی، هر چه سریع‌تر کمیته‌ای ویژه برای بررسی دقیق ابعاد ماجرا و پیگیری برخورد قاطع با خاطیان تشکیل شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است