کد خبر : 232204
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۰۱ - 16:59
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

۳ نماینده مجلس یازدهم «کارت زرد» گرفتند

با نزدیک شدن به ماه‌های پایانی مجلس یازدهم و آغاز کورس انتخابات، با دخالت‌های نمایندگان در امور عزل و نصب‌ها، شورای نگهبان به سه نماینده آمل، ساری و تنکابن تذکر و کارت زرد داد.

۳ نماینده مجلس یازدهم «کارت زرد» گرفتند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فارس نوشت: چهارم خرداد ماه ۱۴۰۱ بود که رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با نمایندگان مجلس به نمایندگان ملت توصیه کردند که از دخالت در انتخابات پرهیز کنند.

رهبر انقلاب با اشاره به توصیه سابق خود به نمایندگان مبنی بر پرهیز از دخالت در انتصابات خاطرنشان کردند: رئیس مجلس گفتند بعضی از نمایندگان از این توصیه دلخور شده‌اند، در حالی‌که این توصیه به مصلحت خود شما است چرا که اگر در یک منطقه با پیشنهاد یا فشار یک نماینده، مسؤولی منصوب شود اما عملکرد او مطلوب نباشد، مشخص نیست باید از چه کسی بازخواست شود.

ایشان در این زمینه افزودند: یکی از مسائل مهم در قانون اساسی بحث تفکیک قوا است و هر کسی باید به وظایف خود عمل کند.

حالا به نظر می‌رسد با نزدیک شدن به ماه‌های پایانی مجلس یازدهم و آغاز کورس انتخابات مجلس، دخالت‌های نمایندگان علیرغم نص صریح قانونی و فرمایش مقام معظم رهبری در عدم دخالت نمایندگان در امور عزل و نصب‌ها، شورای نگهبان به سه نماینده مجلس در مازندران تذکر و کارت زرد داده است.

براساس این گزارش، نمایندگان آمل، ساری و تنکابن از سوی شورای نگهبان در این باره تذکر جدی دریافت کرده‌اند و پرونده رسیدگی به دخالت‌های این نمایندگان در حوزه انتصابات در شورای نگهبان کشور مفتوح شده است.

تنش‌ها در فشار به دولت برای انتصاب فرمانداران، مدیران کل و نیز روسای دستگاه‌های اجرایی و حتی دهیاران و بخشداران و یا جلوگیری از انتصاب برخی افراد از دلایل این تذکرات بوده است.

به نظر می‌رسد با فرمایش صریح مقام معظم رهبری در این حوزه، شورای نگهبان در انتخابات آتی، تاکید و نظارت بیشتری بر حوزه فعالیت نمایندگان مجلس به ویژه در مازندران خواهد داشت.

اخبار مرتبط:
جانشین فرمانده سپاه درباره محدود کردن برد موشک‌ها: حرف آدم‌های بی‌ربط اعتباری ندارد
جانشین فرمانده سپاه درباره محدود کردن برد موشک‌ها: حرف آدم‌های بی‌ربط اعتباری ندارد

سردار فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی پیرامون برخی اظهارنظرها درباره محدود کردن برد موشک‌ها گفت: آدم‌های بی‌ربطی که نه در موضوع هستند و نه در موضوع بودند، وقتی حرف می‌زنند اعتباری ندارد.

آمریکا ۳۲ فرد و نهاد در ایران و ۹ کشور دیگر را به دلیل همکاری با شبکه تدارکاتی موشکی و پهپادی ایران تحریم کرد
آمریکا ۳۲ فرد و نهاد در ایران و ۹ کشور دیگر را به دلیل همکاری با شبکه تدارکاتی موشکی و پهپادی ایران تحریم کرد

وزارت خزانه داری آمریکا امروز چهارشنبه تحریم‌های جدیدی را در رابطه با ایران رسانه‌ای کرد. ۳۲ فرد و نهاد مستقر در ایران، امارات، ترکیه، چین، هنگ کنگ، هند، آلمان و اوکراین که شبکه‌های تدارکاتی متعددی را برای پشتیبانی از تولید موشک‌های بالستیک و پهپاد (UAV) ایران را اداره می‌کنند، هدف تحریم قرار می‌دهد!

استیضاح وزیر صمت با ۵۰ امضا کلید خورد
استیضاح وزیر صمت با ۵۰ امضا کلید خورد

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از کلید خوردن طرح استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر داد و گفت تاکنون ۵۰ نماینده این طرح را امضا کرده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است