کد خبر : 232151
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۰۱ - 14:07
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

ادعای وزیر ارتباطات: مردم به زودی طعم اینترنت پرسرعت را می‌چشند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مدعی شد: هر چند هنوز مردم این اینترنت پرسرعت را حس نمی‌کنند اما این نوید را می‌دهیم به زودی مردم طعم شیرین سرعت بالای اینترنت را می چشند.

ادعای وزیر ارتباطات: مردم به زودی طعم اینترنت پرسرعت را می‌چشند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عیسی زارع‌پور در نهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت با بیان اینکه به زودی مردم طعم اینترنت پرسرعت وبا کیفیت را می‌چشند، اظهار داشت: در حال حاضر حدود ۷۰ درصد نیاز مردم در دنیا از طریق ارتباطات ثابت تامین می‌شوند که رتبه ایران در این موضوع ته جدول است اما برای حل این مسأله برنامه‌ای در دستور کار داریم به این صورت که ۸۰ درصد مردم و خانوار را تحت پوشش فیبر نوری قرار دهیم.

وی با بیان اینکه تا پایان دولت یعنی تا ۳ سال آینده این وعده محقق خواهد شد، ادامه داد: هر چند این توسعه فیبر نوری کار سختی است اما آن را شروع کردیم و در حال حاضر ۲.۵ میلیون خانوار تحت پوشش این فیبر نوری قرار گرفته‌اند و این عدد را سال آینده به ۱۰ میلیون خانوار می‌رسانیم.

وزیر ار تباطات با اشاره به سرعت اینترنت با فیبر نوری گفت: سرعت اینترنت پس از اجرای فیبرنوری به ۹۰۰ مگابیت در ثانیه می‌رسد یعنی ۸۰ برابر سرعت وای فای، اما هنوز مردم آن را حس نمی‌کنند.

وی گفت: هر چند هنوز مردم این اینترنت پرسرعت را حس نمی‌کنند اما این نوید را می‌دهیم به زودی مردم طعم شیرین سرعت بالای اینترنت را می چشند.

زارع‌پور تاکید کرد: در آینده اتوبان‌های کشور و شهرها تبدیل به اتوبان‌های فیبر نوری می‌شود و تمام مردم می‌توانند کارهای خود را از راه دور انجام دهند.

وزیر ارتباطات گفت: در حال حاضر ۹۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار در کشور به اینترنت دسترسی دارند و دسترسی روستاییان به اینترنت را تسهیل می‌کنیم.

وی با بیان اینکه تاکنون ۶ پرتاب ماهواره‌ای داشتیم، گفت: تا پایان سال هم یک پرتاب ماهواره تحت عنوان شهید سلیمانی مربوط به اینترنت اشیاﯨ خواهیم داشت که برای اولین بار است که به این فناوری دست پیدا کرده‌ایم.

وزیر ارتباطات ادامه داد: فناوری تمام حوزه‌ها از جمله کشاورزی، معدن ، بانک و حتی دامپروری را متحول می‌کند و با فناوری امکان خلق ارزش وجود دارد که نتیجه آن راحتی زندگی مردم است.

وی با بیان اینکه برای توسعه اقتصاد دیجیتال و رفع موانع آن کارگروهی با حضور ۱۰ عضو کابینه دولت ایجاد شده اظهار داشت: برای توسعه اقتصاد دیجیتال ظرفیت خوبی در دولت ایجاد شده و در زیرساخت‌های اقتصاد دیجیتال که خودش زیرساخت توسعه کل کشور بوده اتفاقات خوبی افتاده و گام‌های بلندی در این توسعه زیرساخت‌ها برداشته شده‌ است.

اخبار مرتبط:
واریز ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبار کالابرگ برای این دهک‌ها
واریز ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبار کالابرگ برای این دهک‌ها

احمد میدری در پاسخ به پرسشی درباره ادامه طرح کالابرگ الکترونیک در مرحله سوم گفت: از منابع تخصیص یافته به دو مرحله قبلی، حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان باقی مانده است. پیشنهاد شده این مبلغ به سه دهک اول اختصاص یابد، چرا که بودجه فقط برای این گروه کافی است.

تورم در ایران به کجا رسید؟ نگاهی به یک روند ۱۲ ساله
تورم در ایران به کجا رسید؟ نگاهی به یک روند ۱۲ ساله

اکوایران: گزارش تازه مرکز آمار از تورم اردیبهشت ۱۴۰۴ حکایت از کاهش نسبی در شاخص‌های ماهانه و نقطه‌به‌نقطه دارد، اما سطوح بالای تورم سالانه و استمرار روندهای تورم‌ساز، تردیدهایی جدی درباره پایداری این افت ایجاد کرده‌اند. آیا اقتصاد ایران در مسیر کنترل تورم قرار گرفته، یا این تنها یک توقف موقت در مسیر صعودی قیمت‌هاست؟

نجفی: این حجم سوخت قاچاق شدنی نیست؛ اگر هست، نامش تاراج است!
نجفی: این حجم سوخت قاچاق شدنی نیست؛ اگر هست، نامش تاراج است!

در هفته‌های اخیر، هم‌زمان با اعتصاب کامیون‌داران در بیش از ۱۲۰ شهر کشور، موضوع قاچاق سوخت بار دیگر به یکی از محورهای اصلی بحث‌های اقتصادی و قضایی تبدیل شده است. در حالی که مسئولان از رقم بالای قاچاق سخن می‌گویند، برخی کارشناسان درباره دقت این آمار و دلایل اصلی شکل‌گیری چنین پدیده‌ای دیدگاه‌های متفاوتی ارائه کرده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است