کد خبر : 231844
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۳۰ - 10:25
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

اجرای حکم «وحید اشتری» را متوقف کنید

جمع زیادی از شخصیت‌های سیاسی - فرهنگی جبهه‌ انقلاب اسلامی به رئیس قوه قضائیه درباره‌ محکومیت وحید اشتری نامه نوشته و خواهان توقف اجرای حکم وی شدند.

اجرای حکم «وحید اشتری» را متوقف کنید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در این نامه آمده است برخی امضاکنندگان این نامه، چه بسا با بخش زیادی از مواضع و کنش‌های سیاسی آقای اشتری همراه نباشند، اما همگی چنین برخوردی با یک فعال اجتماعی را به دور از مصالح جامعه دانسته و با آن مخالف هستند. چنین برخوردی ممکن است با دلسرد و بدبین کردن بخش‌هایی از جوانان و دانشجویان علاقه‌مند به انقلاب، جایگاه رفیع دستگاه عدلیه را در نظر آنان مخدوش کند.

اخبار مرتبط:
مرگ ۹ کارگر در اثر انتشار گاز/ درهای کارگاه قفل شده بود
مرگ ۹ کارگر در اثر انتشار گاز/ درهای کارگاه قفل شده بود

در حالی‌ که در روزهای ابتدایی پس از حادثه مرگبار واحد تولیدی «سامان مدار پیشرو» واقع در شهرک صنعتی دولت‌آباد برخوار، جزئیات فنی و ایمنی این حادثه با ابهامات جدی همراه بود، پیگیری‌های انجام‌شده طی یک هفته گذشته، ابعاد تازه‌ای از چگونگی وقوع حادثه، وضعیت ایمنی کارگاه و مسئولیت‌های کارفرما را روشن کرده است.

شیوع ویروس آنفلونزای نوع جدید تا اردیبهشت ماه آینده ادامه دارد
شیوع ویروس آنفلونزای نوع جدید تا اردیبهشت ماه آینده ادامه دارد

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: تجربه ما نشان می‌دهد که روند شیوع ویروس آنفلونزا در کشور معمولاً تا حدود اردیبهشت آینده ادامه دارد. هرچند امسال وضعیت جوی نامشخص است، اما به طور معمول این زمان به طول می‌انجامد.

آزادی ۱۹ نفر از دستگیرشدگان مراسم مرحوم علی‌کردی
آزادی ۱۹ نفر از دستگیرشدگان مراسم مرحوم علی‌کردی

دادستان عمومی و انقلاب مشهد با اشاره به ناآرامی‌های ایجادشده در مراسم ترحیم مرحوم علی‌کردی، گفت: ۵۰ نفر بازداشت شده بودند؛ برخی از این افراد دستگیر شده سابقه‌ای نداشتند و تحت تاثیر احساسات و هیجان دست به این اقدامات زده بودند و تاکنون ۱۹ نفر از افراد دستگیرشده آزاد شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است