کد خبر : 231604
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۲۹ - 10:38
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

بازسازی لکوموتیو شرکت ذوب‌آهن

سرپرست تعمیرات ناوگان شرکت ذوب‌آهن گفت: لکوموتیو TGM۴-۲۷۵۶ روسی شرکت توسط کارکنان متخصص و مدیریت راه‌آهن و ترابری ذوب‌آهن اصفهان با موفقیت بازسازی شد و در مدار تولید قرار گرفت.

بازسازی لکوموتیو شرکت ذوب‌آهن

به گزارش سایت خبری مدارا؛ افشین ژیانی‌فر با اعلام این خبر گفت: این لکوموتیو از ماه‌ها قبل به دلیل یاتاقان زدن میل لنگ و همچنین عدم تأمین قطعات یدکی از ناوگان حرکت خارج شد. بنا به نیاز شدید و محدودیت در تعداد لکوموتیوها، مدیریت راه‌آهن و ترابری تصمیم گرفت علی‌رغم کمبود قطعات با همکاری مدیریت خرید و سفارش‌ها، قطعات مورد نیاز را تأمین و لکوموتیو را بازسازی کند، گراف اجرایی تهیه شد و با همت و همکاری کارشناسان، تکنسین‌ها و تعمیرکاران واحد تعمیرات ناوگان، دفتر فنی و تدارکات مدیریت، پس از پیاده‌سازی و دمونتاژ موتور و بلوکه، مونتاژ موتور لکوموتیو آغاز شد. پس از مونتاژ و اورهال کامل موتور و نصب آن، دوره تست نیز با موفقیت سپری شد و لکوموتیو در چرخه سیر قرار گرفت.

به نوشته ایسنا؛ وی افزود: با برنامه‌ریزی انجام شده امیدواریم بتوانیم تعدادی از لکوموتیوهای متوقف شده را تا پایان سال راه‌اندازی کنیم. این امر پروژه‌ای بسیار حیاتی برای تسهیل در امر حمل‌ونقل ریلی مدیریت راه‌آهن و مجموعه پشتیبانی از تولید کارخانه خواهد بود.

همچنین سیف الله سلامی، تکنسین تعمیرات شرکت ذوب‌آهن، گفت: با توجه به این‌که تکنولوژی و دانش تولید این نوع لکوموتیو در دهه ۷۰ میلادی بوده و نقص‌های فراوان در حفاظت از موتور و کارکرد تجهیزات جانبی آن وجود داشت موفق شدیم با انجام برنامه‌ریزی دقیق و با کمترین توقف آن را راه‌اندازی کنیم.

مهدی ملکی، تکنسین برق ناوگان ذوب‌آهن نیز گفت: برخی از مدارات هشدار دهنده و توقف دهنده لکوموتیو را قبل از بروز هر گونه خرابی منجر به توقف کامل لکوموتیو نصب کردیم و با این کار عمر لکوموتیو و کارکرد آن را به شدت افزایش دادیم که این امر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم باعث صرفه‌جویی‌های بسیار زیادی شده است.

همچنین اصغر شیری، تکنسین تعمیرات ناوگان ذوب‌آهن، گفت: این واحد موفق شد با استفاده از امکانات محدود و علی‌رغم چالش‌های فراوان و با استفاده از توان و دانش کارکنان خود این لکوموتیو را بازسازی و در مدار بهره‌برداری قرار دهد.

اخبار مرتبط:
عامل پرتاب مواد آتش زا در آشوب‌های اصفهان دستگیر شد
عامل پرتاب مواد آتش زا در آشوب‌های اصفهان دستگیر شد

فرمانده انتظامی شهرستان نطنز گفت: متهمی که در اغتشاشات اصفهان اقدام به پرتاب مواد آتش زا در بین مردم می کرد در عملیات مأموران انتظامی نطنز دستگیر شد.

هواشناسی اصفهان برای سامانه بارشی هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان برای سامانه بارشی هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به فعالیت سامانه بارشی در سطح استان طی امشب و فردا هشدار سطح زرد صادر کرد.

آغاز پروژه اتصال آران‌وبیدگل به آزادراه قم–گرمسار
آغاز پروژه اتصال آران‌وبیدگل به آزادراه قم–گرمسار

معاون وزیر راه در مراسم آغاز پروژه اتصال بزرگراه آران‌وبیدگل به قم–گرمسار، این پروژه را مهم و راهبردی برای مرکز کشور اعلام کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است