کد خبر : 231553
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۲۸ - 11:13
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

معاون پارلمانی رئیسی: استیضاح برخی وزرا، امضا دارد اما «جدی» نیست

حسینی گفت: بعضی استیضاح‌های وزرا امضاهایی دارند، اما به طور جدی مطرح نشده است.

معاون پارلمانی رئیسی: استیضاح برخی وزرا، امضا دارد اما «جدی» نیست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سیدمحمد حسینی درباره آخرین وضعیت بررسی لایحه جامعه انتخابات، بیان کرد: تاکنون خلاءهایی قانونی در زمینه قانون انتخابات وجود داشته است. به هر حال باید انتخابات باید شفاف بوده و مسائل روشن باشد. نمایندگان هم طرحی در دست بررسی دارند، ولی لایحه معمولا جامع‌تر بوده و اشکالات کمتری دارد.

به نوشته ایسنا، وی ادامه داد: در دوره‌های قبل هم طرح و هم لایحه قانون انتخابات وجود داشت اما با تاخیر مواجه شدند و به موقع به شورای نگهبان نرسید. ۸ یا ۹ ماه قبل از برگزاری انتخابات باید به قانون تبدیل شده باشد تا قابلیت اجرایی داشته باشد. وزارت کشور اگر این لایحه را آماده کند، دولت با فوریت آن را بررسی خواهد کرد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور همچنین درباره آخرین وضعیت استیضاح‌های وزرا در مجلس گفت:‌ پیش از این دو مورد استیضاح اعلام وصول شد که در ادامه منتفی گردید. بعضی استیضاح‌ها هم امضاهایی دارد اما به طور جدی مطرح نشده است. در این موارد غالبا نمایندگان متقاعد شده و استیضاح خود را پس می‌گیرند.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: به هیچ عنوان دست از غنی‌سازی بر نمی‌داریم، اما میزان آن قابل بحث است
نماینده مجلس: به هیچ عنوان دست از غنی‌سازی بر نمی‌داریم، اما میزان آن قابل بحث است

مالکی در رابطه با همزمانی فشار آمریکا و اروپا بیان کرد: مکانیسم ماشه و موضوعی که اروپایی‌ها دنبال می‌کنند، همه دست به دست هم داده تا بتوانند آخرین موضع‌گیری ترامپ نسبت به غنی‌سازی، یعنی توقف آن را عملی کنند. تمامی این رفتار‌ها در قالب یک بسته در راستای توقف غنی‌سازی است.

نجفی: تروئیکای اروپایی در موقعیتی نیست که بتواند مکانیسم ماشه را فعال کند
نجفی: تروئیکای اروپایی در موقعیتی نیست که بتواند مکانیسم ماشه را فعال کند

نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: از آنجایی که تروئیکای اروپایی در نقض شدید قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و برجام هستند، در موقعیت حقوقی یا اخلاقی نیستند که بتوانند سازوکار حل اختلاف برجام را فعال کنند.

فرمانده سنتکام: نیروهای نیابتی ایران در ضعیف‌ترین وضعیت خود قرار دارند/ حمله به ایران امکان‌پذیر است
فرمانده سنتکام: نیروهای نیابتی ایران در ضعیف‌ترین وضعیت خود قرار دارند/ حمله به ایران امکان‌پذیر است

مایکل کوریلا، فرمانده سنتکام مدعی شد: در صورت دستور رئیس جمهور ترامپ، ما آماده‌ایم تا با نیرویی عظیم برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای پاسخ دهیم توسل به یک راه حل نظامی علیه ایران امکان‌پذیر است و من طیف گسترده‌ای از گزینه‌ها را در اختیار رئیس جمهور و وزیر دفاع قرار داده‌ام.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است