کد خبر : 230697
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۲۴ - 10:08
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

ملزم به اجرای قوانین زیست محیطی هستیم

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان گفت: سیاستگذاری ما مبنی بر توسعه شهرک‌های موجود، مدیریت متمرکز و جلوگیری از ایجاد لکه‌های جدید است و خود را ملزم به اجرای موارد زیست محیطی می‌دانیم.

ملزم به اجرای قوانین زیست محیطی هستیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رسول سواری در آیین بهره‌برداری از ۴۴ پروژه زیرساختی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی اصفهان، اظهار کرد: شرکت شهرک‌ها مولود انقلاب اسلامی است و امروز ۸۰ ناحیه صنعتی با بیش از ۱۲ هزار قرارداد منعقد شده و برای افزون بر ۷هزار ۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد شده است. هر سال حداقل ۴۴ پروژه در شهرک‌ها افتتاح می‌شود.

به نوشته ایسنا؛ وی افزود: امسال در حوزه واگذار زمین به‌عنوان کالای استراتژیک از طریق سامانه برخط و الکترونیک انجام شده و و متقاضیان تنها برای دریافت دفترچه قراردادی مراجعه می‌کنند. این افزایش مراجعه غیرحضوری صنعتگران به شرکت‌های استانی شرایط را بهتر کرده و ۸۰ درصد درخواست‌ها از طریق سامانه الکترونیک در ۵۰ خدمت ارائه می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان با اعلام اینکه در حوزه فنی بیش از ۹۰ درصد بودجه صرف زیرساخت شده‌ و کمتر از ۱۰ درصد در حوزه جاری است، تصریح کرد: درباره توسعه شهرک‌ها حداقل بیش از ۴۰۰ هکتار زمین برای اراضی در نظر گرفته شده اما سیاستگذاری ما توسعه شهرک‌های موجود و ایجاد شهرک‌هایی با مساحت بیش از هزار هکتار، جلوگیری از ایجاد شهرک‌های جدید و تاکید بر مدیریت متمرکز است تا لکه‌های جدید و شهرک‌های جدید ایجاد نشود. ما موظف به انجام قوانین‌ زیست محیطی هستیم.

سواری درباره پشتیبانی و حمایت‌های بعد از ایجاد نیز گفت: رویدادی در اصفهان برگزار شد که در آن ۱۵۰ نیاز فناورانه دریافت شد. در این رویداد ۸۶ شرکت دانش بنیان و ۱۰۳ واحدهای صنعتی در برابر آن‌ها قرار گرفت. همچنین برای شرکت‌های دانش بنیان ۴۵۰ محل را جانمایی کردیم و بیش از ۵۰ پلاک درخواست ثبت شده و در حال آماده‌سازی است. ۳۰ کارگاه نیز برای صنایع کوچک در نظر گرفته شده است.

اخبار مرتبط:
تصادف پراید و پژو در محور نطنز – کاشان ۱۰ مصدوم داشت
تصادف پراید و پژو در محور نطنز – کاشان ۱۰ مصدوم داشت

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان گفت:برخورد پراید و پژو در محور نطنز- کاشان۱۰ مصدوم داشت که ۸ نفر از آنان به بیمارستان خاتم‌الانبیاء نطنز منتقل شدند.

ایرلاین بومی اصفهان در آسمان ایران به پرواز درآمد
ایرلاین بومی اصفهان در آسمان ایران به پرواز درآمد

ایرلاین بومی اصفهان در آسمان ایران به پرواز درآمد و اولین پرواز خود را از مسیر تهران به اصفهان طی کرد.

استاندار اصفهان: افتتاح خط هوایی مستقل، آغاز پرواز توسعه اصفهان است
استاندار اصفهان: افتتاح خط هوایی مستقل، آغاز پرواز توسعه اصفهان است

استاندار اصفهان افتتاح نخستین خط هوایی مستقل این استان را نقطه‌عطفی در شکوفایی ظرفیت‌های حمل‌ونقل هوایی کشور دانست و از بخش خصوصی به‌عنوان طلایه‌دار این تحول بزرگ تقدیر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است