کد خبر : 230674
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۲۳ - 11:16
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

ادامه وضعیت “قابل قبول” هوا در خوزستان

طبق اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، هوای امروز شش شهر خوزستان در وضعیت "قابل قبول" بوده است.

ادامه وضعیت “قابل قبول” هوا در خوزستان

بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور امروز (۲۳ بهمن‌ماه) شاخص کیفیت هوا بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون در ایستگاه حفاری اهواز ۸۳ و ایستگاه اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان در اهواز نیز ۸۵ میکروگرم بر مترمکعب بوده بنابراین هوای این شهر در وضعیت “قابل قبول” بوده است.

طبق شاخص ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون، هوای اندیمشک، دزفول، شوشتر، ماهشهر و هندیجان نیز “قابل قبول” بوده و هوای هیچکدام از شهرهای خوزستان در شرایط “پاک” نبوده است.

شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط:
«اصفهان من»؛ پرنفوذترین سامانه خدمات هوشمند شهری کشور معرفی شد
«اصفهان من»؛ پرنفوذترین سامانه خدمات هوشمند شهری کشور معرفی شد

مدیرعامل سازمان فاوا اصفهان گفت: با ثبت ۶۹۰ هزار کاربر، «اصفهان من» به پرمخاطب‌ترین زیرساخت خدمات شهری در کشور تبدیل شد و سهم هوشمندسازی اصفهان را ارتقا داد.

تندباد و گردوخاک در راه اصفهان؛ هواشناسی هشدار داد
تندباد و گردوخاک در راه اصفهان؛ هواشناسی هشدار داد

اداره کل هواشناسی استان اصفهان نسبت به کاهش کیفیت هوا بر اثر وقوع تندباد و خیزش گردوخاک در سراسر مناطق استان و تداوم آن تا اواسط هفته ، هشدار سطح زرد صادر کرد.

خدمات مردمی وانسجام اجتماعی محور برگزاری برنامه‌های اربعین اصفهان است
خدمات مردمی وانسجام اجتماعی محور برگزاری برنامه‌های اربعین اصفهان است

معاون امنیتی و انتظامی استاندار اصفهان از برگزاری باشکوه مراسم اربعین امسال با محوریت خدمات مردمی و انسجام اجتماعی خبر داد و گفت: اربعین امسال فرصتی برای تقویت اتحاد و همدلی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است