کد خبر : 230665
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۲۳ - 11:48
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

هوای بارانی اصفهان در وضعیت قابل قبول/ شاخص ۳ منطقه نارنجی است

شاخص کیفی هوای اصفهان امروز بیست و سوم بهمن ماه براساس داده‌های ۱۴ ایستگاه پایش فعال با میانگین ۷۳ در وضعیت زرد و قابل قبول ثبت شد.‌

هوای بارانی اصفهان در وضعیت قابل قبول/ شاخص ۳ منطقه نارنجی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مسئول امور کنترل کیفیت هوا در معاونت حمل و نقل شهرداری اصفهان اظهار داشت: میانگین شاخص هوای کلان‌شهر اصفهان در ۲۴ ساعت منتهی به ساعت هشت صبح امروز یکشنبه بیست و سوم بهمن ماه بر اساس داده‌های دریافتی ۱۱ ایستگاه شهرداری در وضعیت قابل قبول ثبت شد.

به نوشته مهر؛ جمشید لقایی با اشاره به اینکه امروز سه ایستگاه پایش در دانشگاه صنعتی با میانگین ۱۳۵، بلوار کاوه با ۱۰۲ و کردآباد با ۱۳۴ در وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس است، اضافه کرد: شاخص هوا امروز در سه ایستگاه پایش خیابان میرزا طاهر با ۲۷، فرشادی با ۴۴ و فیض با ۴۶ AQI در وضعیت پاک ثبت شد.‌

وی افزود: شاخص هوا در پنج ایستگاه پایش رهنان با ۸۴، سپاهان شهر با ۸۵، محله ولدان (ورزشگاه میثاق) با ۷۹، میدان باهنر با ۶۵ و میدان انقلاب با ۵۳ AQI وضعیت سالم را نشان می‌دهد.

بر اساس داده‌های سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط زیست (منطقه اصفهان)، شاخص هوا در خیابان احمدآباد با ۶۰ و بزرگراه خرازی با ۷۶ در وضعیت قابل قبول و رودکی با ۴۴ AQI در وضعیت پاک ثبت شد. امروز ایستگاه پایش هوای خیابان‌های استانداری، پروین، باغ غدیر و خواجو قطع است.

امروز ایستگاه‌های پایش هوا در سجزی با ۲۲ و شاهین شهر با ۳۴ در وضعیت پاک و در مبارکه با ۵۶ AQI در وضعیت قابل قبول بوده و مابقی ایستگاه‌ها در شهرهای مجاور اصفهان از جمله خمینی‌شهر، زرین‌شهر و منطقه صنعتی دولت آباد و کاشان نیز قطع است.

از صبح امروز هوای کلان‌شهر اصفهان بارانی است و بنا به اعلام اداره کل هواشناسی استان طی سه روز آینده در اکثر مناطق استان وزش باد به نسبت شدید تا شدید و بارش برف و باران به طور متناوب ادامه خواهد داشت.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ خطرناک است.

شاخص کیفی هوا ( Air Quality Index ) معیاری است که غلظت ترکیبات مختلف آلاینده موجود در هوا نظیر مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، ترکیبات نیتروژن دار، اوزون و ذرات معلق ( ذرات کوچک‌تر از ۱۰ میکرومتر و ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرومتر) را که دارای حدود مجاز متفاوت با واحدهای مختلف است به یک عدد بدون واحد تبدیل می‌کند و وضعیت آلودگی هوا را نمایش می‌دهد.

اخبار مرتبط:
۲۵۰۰ بسته لوازم التحریر به فرزندان زندانیان اصفهان اهدا شد
۲۵۰۰ بسته لوازم التحریر به فرزندان زندانیان اصفهان اهدا شد

مدیرکل زندان‌های استان اصفهان از اهدای ۲ هزار و ۵۰۰ بسته لوازم التحریر به فرزندان زندانیان استان اصفهان در آستانه آغاز سال تحصیلی خبر داد.

ستاد دائمی ازدواج دانشجویی در اصفهان تشکیل می‌شود
ستاد دائمی ازدواج دانشجویی در اصفهان تشکیل می‌شود

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان از برگزاری پوشش ملی برای جشن ۱۵۰۰ زوج دانشجو اصفهان خبر داد و گفت: ستاد دائمی ازدواج دانشجویی در اصفهان تشکیل می‌شود.

کشف ۲۳ کیلو موادمخدر از یک منزل در اصفهان
کشف ۲۳ کیلو موادمخدر از یک منزل در اصفهان

رئیس پلیس مبارزه با مواد استان اصفهان از کشف ۲۳ کیلو انواع مواد مخدر در بازرسی مأموران این پلیس از یک منزل خبرداد و گفت: در این رابطه یک متهم دستگیر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است