پرسپولیس بدون هواداران زن مقابل هوادار/ حضور زنان در آزادی به تعویق افتاد
از هفته بیستم لیگ برتر، پرسپولیس در استادیوم آزادی به مصاف هوادار می رود که قرار بود این دیدار با حضور هواداران خانم برگزار شود که تا این لحظه با این مسئله موافقت نشده و به نظر میآید فعلا این موضوع منتفی است.
به گزارش سایت خبری مدارا، از هفته بیستم لیگ برتر، پرسپولیس در استادیوم آزادی به مصاف هوادار می رود که قرار بود این دیدار با حضور هواداران خانم برگزار شود که تا این لحظه با این مسئله موافقت نشده و به نظر میآید فعلا این موضوع منتفی است.
اگر با حضور بانوان در بازی فردای سرخپوشان موافقت شود امروز صبح هماهنگیهای لازم با باشگاه پرسپولیس انجام میشد. احتمالا در بازی هفته آینده استقلال با ملوان در آزادی این اتفاق رخ دهد.
در پی حواشی ایجادشده برای تیم ملی دوومیدانی در جریان رقابتهای بینالمللی کره جنوبی و بازداشت سه ورزشکار به اتهام تعرض به یک دختر کرهای، جمعی از اهالی دوومیدانی با تجمع مقابل ساختمان وزارت ورزش و جوانان، نسبت به وضعیت بهوجود آمده اعتراض کردند. تجمعکنندگان با سر دادن شعارهایی خواستار استعفای مسولان و احسان حدادی، رئیس فدراسیون بودند.
افشاگری علی خضریان، نماینده مجلس، درباره نفوذ یک کارگزار خاص در دعوت بازیکنان به اردوی تیم ملی فوتبال، جنجال تازهای در فوتبال ایران بهپا کرده است؛ او هشدار داده که در صورت کمکاری وزارت ورزش و فدراسیون، با همکاری نهادهای امنیتی وارد ماجرا خواهند شد.