کد خبر : 230490
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۲۳ - 10:29
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

برف مدارس تهران را تعطیل کرد

مدارس ابتدایی مناطق ۱ تا ۵ شهر تهران ، روز یکشنبه ۲۳ بهمن ماه به دلیل برودت هوا غیرحضوری شده است.

برف مدارس تهران را تعطیل کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مدارس ابتدایی مناطق ۱ تا ۵ شهر تهران ، روز یکشنبه  ۲۳ بهمن ماه به دلیل برودت هوا غیرحضوری شده است.

بنا بر اعلام اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران، به دلیل برودت هوا، بارش برف و لغزندگی سطح معابر، آموزش در مدارس ابتدایی مناطق ۱ تا ۵ شهر تهران ، روز یکشنبه ۲۳ بهمن ماه غیر حضوری خواهد بود.

همچنین مدارس ابتدایی شهرستانهای دماوند و رودهن و همه مدارس شهرستان فیروزکوه در نوبت صبح امروز یکشنبه غیر حضوری است.

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد
سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد

عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است