کد خبر : 230272
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۲۱ - 22:00
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

سامانه بارشی فردا شب وارد اصفهان می‌شود

کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان از ورود سامانه بارشی به غرب و جنوب استان از شامگاه شنبه ۲۲ بهمن خبر داد و گفت: فعالیت این سامانه تا چهارشنبه پیش‌رو ادامه خواهد داشت.

سامانه بارشی فردا شب وارد اصفهان می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مینا معتمدی با اشاره به اینکه امروز جمعه موج ناپایدار ضعیفی در استان فعال است، اظهار داشت: آسمان اکثر مناطق استان تا فردا کمی تا قسمتی ابری و گاهی وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: سامانه بارشی جدید از شامگاه فردا شنبه ۲۲ بهمن به تدریج از غرب و جنوب استان اصفهان وارد می‌شود که ابرناکی، وزش باد به نسبت شدید تا شدید و بارندگی به همراه دارد.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان با بیان اینکه در مناطق سردسیر و کوهستانی استان بارش برف را انتظار داریم، خاطرنشان کرد: این سامانه روز یکشنبه مناطق غرب، جنوب و مرکز استان را به تدریج فرا می‌گیرد.

معتمدی اضافه کرد: فعالیت این سامانه بارشی طی روزهای یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه هفته پیش‌رو در اکثر مناطق استان ادامه خواهد داشت.

وی همچنین به بارندگی شبانه‌روز گذشته در سطح استان اشاره کرد و افزود: بیشترین میانگین بارشی از خور و بیابانک با ۳.۴ میلیمتر و خوانسار و کاشان ۲ دهم میلیمتر بوده است.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان با بیان اینکه دمای هوای استان طی ۲۴ ساعت آینده بین یک تا سه درجه کاهش می‌یابد، گفت: بیشینه دمای هوای کلانشهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به هفت درجه سلسیوس بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به ۲ درجه سلسیوس زیر صفر می‌رسد.

به گفته وی بوئین میاندشت با دمای ۱۶ درجه سلسیوس زیر صفر و آران و بیدگل با دمای هشت درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب سردترین و گرم‌ترین نقاط استان پیش بینی می‌شود.

اخبار مرتبط:
معاون سیاسی استاندار اصفهان: ورزشکاران بازیگران اصلی انتخابات شوراها باشند
معاون سیاسی استاندار اصفهان: ورزشکاران بازیگران اصلی انتخابات شوراها باشند

معاون سیاسی امنیتی استانداری اصفهان گفت: هدف از برگزاری نشست میز مشارکت انتخابات شوراها تنها بررسی یک موضوع خاص نیست، بلکه یک تکلیف و ضرورت است تا همواره در کنار هم باشیم، گفت‌وگو کنیم و زمینه حضور فعال ورزشکاران و نخبگان در فرایند تصمیم‌گیری و انتخابات شوراها فراهم شود.

استاندار اصفهان: تحول ورزش اصفهان بدون ورود افراد کاربلد به شوراها ممکن نیست
استاندار اصفهان: تحول ورزش اصفهان بدون ورود افراد کاربلد به شوراها ممکن نیست

استاندار اصفهان با تأکید بر نقش تعیین‌کننده شوراهای شهر در توسعه ورزش استان گفت: تحقق تحول در ورزش اصفهان نیازمند ورود افراد دلسوز، متخصص و ورزش‌دوست به عرصه تصمیم‌گیری است و شوراها باید به‌طور جدی در تصمیم‌سازی و جریان‌سازی حضور داشته باشند.

دولت باید از تصدی‌گری خارج شود؛ اقتصاد را به بخش خصوصی واقعی بسپارید
دولت باید از تصدی‌گری خارج شود؛ اقتصاد را به بخش خصوصی واقعی بسپارید

استاندار اصفهان با ارائه بسته‌ای از پیشنهادات ساختاری و بعضاً جسورانه، خواستار خروج هوشمندانه دولت از اقتصاد و بازتعریف نقش حاکمیت از مالک و مجری به تنظیم‌گر و تسهیل‌گر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است