کد خبر : 229727
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۱۸ - 17:08
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

شمخانی: روابط ایران و روسیه عمیق‌ است

نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان که برای شرکت در پنجمین نشست گفتگوی امنیت منطقه‌ای به روسیه کرده است، در بدو ورود به مسکو عنوان کرد: روابط ایران و روسیه در ابعاد مختلف از جمله اقتصادی، دفاعی، امنیتی، علمی و تجاری بنیادی‌تر از گذشته رو به توسعه است.

شمخانی: روابط ایران و روسیه عمیق‌ است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان، برای شرکت در پنجمین نشست گفتگوی امنیت منطقه‌ای در مسکو ، صبح امروز با استقبال «کاظم جلالی»، سفیر کشورمان در روسیه و «الکساندر وندیکتو»، معاون شورای امنیت ملی روسیه وارد فرودگاه ونوکووای این شهر شد.

شمخانی در بدو ورود به مسکو گفت: روابط ایران و روسیه در ابعاد مختلف، از جمله اقتصادی، دفاعی، امنیتی، علمی و تجاری، بنیادی‌تر از گذشته رو به توسعه است.

دریابان شمخانی افزود: برای توسعه پایدار روابط دو جانبه در حوزه‌های گوناگون، لازم است آنچه رهبران دو کشور به عنوان نقشه راه تعیین کرده‌اند به صورت مستمر ‌در سطوح عالی بازخوانی و بر اجرای آن نظارت شود.

او به سفر آبان ماه «نیکلای پاتروشف»، دبیر شورای امنیت ملی روسیه به تهران اشاره کرد و گفت: تصمیماتی که در تهران گرفته شد در مسکو پیگیری و مراحل اجرای آن به دقت بررسی خواهد شد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان به برگزاری نشست گفتگوهای منطقه‌ای با حضور دبیران، مشاوران و نمایندگان نهاد امنیت ملی کشورهای همسایه افغانستان اشاره و تأکید کرد: در این نشست، تحولات سیاسی، اقتصادی و امنیتی این کشور مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

دریابان شمخانی با بیان اینکه مشکلات و گرفتاری‌های مردم افغانستان ناشی از ناکارآمدی اشغالگران و رویدادهای پس از اشغال است، گفت: باتوجه به اینکه افغانستان می‌تواند به یک نقطه بحران منطقه‌ای تبدیل شود از این رو کشورهای پیرامون افغانستان در این اجلاس راه‌های کمک به حل مشکلات در افغانستان را بررسی می‌کنند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان گفت: فهرست دخالت‌های فرامنطقه‌ای در کشورهای پیرامون ایران نشان می‌دهد که مشکلات موجود در این کشورها ناشی از دو موضوع محوری شامل اختلاف‌افکنی و جلوگیری از حل بحران‌های منطقه‌ای با مشارکت کشورهای منطقه است.

اخبار مرتبط:
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

واکنش مهاجرانی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کالرسون: تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود
واکنش مهاجرانی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کالرسون: تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود

یک فعال سیاسی اصلاح طلب، تاکید کرد: در مصاحبه رئیس جمهور با تاکر کالرسون، تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود؛ این سخن در آمریکا شنونده دارد.

وزیر اطلاعات: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود / آثار پیروزی به وجود آمده را امروز در دنیا می‌بینیم
وزیر اطلاعات: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود / آثار پیروزی به وجود آمده را امروز در دنیا می‌بینیم

وزیر اطلاعات امروز در اظهاراتی بیان کرد: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است