کد خبر : 229674
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۱۸ - 15:30
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

نماینده مجلس: باید موضوع سهمیه بنزین برای خانوار را جدی گرفت

مالک شریعتی با بیان اینکه «اگر سیستم بازتوزیع یارانه‌ها در کشور به نحوی انجام شود که طبقات محروم منفعت ببرند، شرایط قابل کنترل است» تاکید کرد: مدلی که در کیش و قشم درباره اعطای سهمیه بنزین برای خانوار پیاده شد، مدلی اشتباه بود و نتیجه عکس داد. معتقدم که باید موضوع سهمیه بنزین برای خانوار را جدی گرفت.

نماینده مجلس: باید موضوع سهمیه بنزین برای خانوار را جدی گرفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مالک شریعتی نماینده تهران در مجلس، در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات در مورد بررسی عملکرد منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه‌ها با محوریت تبصره(۱۴) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور تاکید کرد که دولت و سازمان برنامه باید موضوع بنزین، گازوییل و فرآورده‌های داخلی را جدی بگیرند.

به نوشته ایسنا، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس افزود: الان در مفروضات بودجه سال آتی،‌بودجه‌ای برای واردات پیش‌بینی شده‌ است و اگر فرآورده‌های داخلی تنظیم نشود، باید در سال آینده بیشتر از آنچه حاصل از فروش داخلی به دست می‌آید، صرف واردات شود.

او با بیان اینکه «اگر سیستم بازتوزیع یارانه‌ها در کشور به نحوی انجام شود که طبقات محروم منفعت ببرند، شرایط قابل کنترل است» تاکید کرد: مدلی که در کیش و قشم درباره اعطای سهمیه بنزین برای خانوار پیاده شد، مدلی اشتباه بود و نتیجه عکس داد. معتقدم که باید موضوع سهمیه بنزین برای خانوار را جدی گرفت؛ آنچه که مطرح است موضوع گرانی  نیست بلکه موضوع بازتوزیع بنزین مطرح است چراکه این مسأله جزو شعارهای نمایندگان بود تا هم شفافیت را اجرا و هم فاجعه بنزینی را جبران کنند.

اخبار مرتبط:
گرانی لوبیاچیتی از گوشت هم جلو زد!
گرانی لوبیاچیتی از گوشت هم جلو زد!

سخنگوی اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران با اشاره به عوامل افزایش قیمت لوبیاچیتی در بازار گفت پیش‌بینی می‌شود تا پایان شهریور قیمت‌ها کاهش پیدا کند.

قیمت دلار، طلا و سکه امروز ۲۴ شهریور ۱۴۰۴
قیمت دلار، طلا و سکه امروز ۲۴ شهریور ۱۴۰۴

قیمت دلار، طلا و سکه در بازار امروز ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ را در جداول زیر ببینید.

صنعت ساختمان کشور خوب نیست/ کاهش ۵۰ درصدی تولید بتن آماده پس از جنگ تحمیلی؛ تقاضا برای سیمان به شدت کاهش یافته
صنعت ساختمان کشور خوب نیست/ کاهش ۵۰ درصدی تولید بتن آماده پس از جنگ تحمیلی؛ تقاضا برای سیمان به شدت کاهش یافته

دبیر انجمن تولیدکنندگان بتن آماده از کاهش ۵۰ درصدی تولید بتن آماده در دوران پس از جنگ تحمیلی خبر داد و گفت: حال صنعت ساختمان کشور خوب نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است