کد خبر : 229138
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۱۶ - 16:47
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: ما در موضوعات مختلف نیاز داریم که رهبری، جامعه را با فرمان عفو و همدلی و راهنمایی به سمت همگرایی بیشتر سوق دهند

یک نماینده اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی فرمان عفو مقام معظم رهبری را یک نوع دعوت عمومی برای اجماع و همگرایی و همدلی و محبت بیشتر در جامعه دانست و گفت: فرمان عفو رهبری پیام واضحی برای همه طیف‌ها و گروه ها است که برای همدلی بیشتر، کاهش تنش‌ها و رفع اختلاف نظرها تلاش کرده و جامعه را به سمت آرامش ببرند.

نماینده مجلس: ما در موضوعات مختلف نیاز داریم که رهبری، جامعه را با فرمان عفو و همدلی و راهنمایی به سمت همگرایی بیشتر سوق دهند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جلیل رحیمی جهان آبادی، با اشاره به موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات جمع قابل توجهی از متهمان و محکومان گفت: متاسفانه مشکلات اقتصادی، تنش های سیاسی و فکری و ضعف مدیریتی طی چند دهه گذشته باعث ایجاد گسل ها، شکاف ها و اختلافات زیادی بین بخش‌های مختلف جامعه شده که کتمان آن دردی را دوا نمی‌کند.

وی ادامه داد: در چنین شرایطی فرمان عفو مقام معظم رهبری یک نوع دعوت عمومی برای اجماع و همگرایی و همدلی و محبت بیشتر در جامعه است؛ ارزش پیام عفو رهبری از این جهت است که نوعی آرامش و همگرایی و همدلی را به جامعه برمی‌گرداند.

رحیمی جهان آبادی خاطرنشان کرد: ما در موضوعات مختلف نیاز داریم که رهبری در جایگاه فراتر از قوای سه گانه که مورد احترام همه قشرهای سیاسی مردم است، جامعه را با فرمان عفو و همدلی و راهنمایی برای وحدت و همدلی بیشتر به سمت همگرایی بیشتر سوق دهند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجس مجلس ادامه داد: فرمان عفو رهبری پیام واضحی برای همه طیف‌ها و گروه هاست که برای همدلی بیشتر، کاهش تنش‌ها و رفع اختلاف نظرها تلاش کرده و جامعه را به سمت آرامش ببرند.

وی در پایان و در جمع بندی با بیان اینکه عفو رهبری می تواند بخشی از دردها و آلام در جامعه را التیام ببخشد، گفت: عفو رهبری به همه گروه‌ها و طیف ها و شخصیت ها جهت دهنده است مبنی بر اینکه همه دست به دست برای ایجاد محبت و همدلی و همگرایی حرکت کرده و فضای همدلی در جامعه بیشتر گسترش پیدا کند تا اینکه به سمت کینه و قطب بندی و دشمنی ها رویم.

اخبار مرتبط:
ترامپ مصاحبه شمخانی را بازنشر کرد
ترامپ مصاحبه شمخانی را بازنشر کرد

ترامپ مصاحبه شمخانی را بازنشر کرد رئیس جمهور آمریکا مصاحبه مشاور سیاسی رهبر ایران با شبکه خبری ان بی سی را در شبکه اجتماعی خود تروث سوشیال بازنشر کرد.

آکسیوس، پیشنهاد جنجالی آمریکا به ایران را فاش کرد
آکسیوس، پیشنهاد جنجالی آمریکا به ایران را فاش کرد

یک مقام آمریکایی و دو منبع مطلع دیگر به وب‌سایت آکسیوس گفته‌اند که دولت ترامپ در جریان دور چهارم مذاکرات در روز یکشنبه، یک پروپوزال برای توافق هسته‌ای به ایران ارائه داده است.

ترامپ: در ایران با ۴۰ هزار دلار پهپادهای خوبی می‌سازند
ترامپ: در ایران با ۴۰ هزار دلار پهپادهای خوبی می‌سازند

​رئیس‌جمهور آمریکا گفت: به یکی از شرکت‌های (آمریکایی) گفتم که پهپادهای زیادی می‌خواهم. در ایران آن‌ها پهپادهای خوبی می‌سازند و با ۳۵ هزار تا ۴۰ هزار دلار پهپاد می‌سازند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است