کد خبر : 228387
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۱۲ - 07:55
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

بارش برف مسیر ۷۸ روستای اصفهان را مسدود کرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: به علت شدت بارش برف و کولاک برق ۱۵ روستای پشتکوه دوم شهرستان فریدونشهر از روستای بهرام‌آباد تا وزوه قطع و راه ۶۰ روستای پشتکوه شهرستان و ۱۸ روستا در شهرستان بویین میاندشت مسدود شده است.

بارش برف مسیر ۷۸ روستای اصفهان را مسدود کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور شیشه‌فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار داشت: به علت شدت بارش برف و کولاک برق ۱۵ روستای پشتکوه دوم شهرستان فریدونشهر از روستای بهرام‌آباد تا وزوه قطع و راه ۶۰ روستای پشتکوه شهرستان فریدونشهر و ۱۸ روستا در شهرستان بویین میاندشت مسدود شده است.

به نوشته فارس؛ وی افزود: عوامل اداره راهداری همچنان در جهت بازگشایی راه‌ها تلاش می‌کنند.

شیشه فروش بیان کرد: به علت شدت بارش برف، کولاک و کاهش دما و به منظور پیشگیری از وقوع حوادث ناشی از لغزندگی معابر و جاده‌های ارتباطی تمامی دوره‌های آموزشی مدارس شهرستان‌های سمیرم، فریدن، فریدونشهر، بویین میاندشت و چادگان امروز غیر حضوری شد.

اخبار مرتبط:
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان بر ضرورت ورود فعالانه بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در استان تأکید کرد.

قیمت‌گذاری سلیقه‌ای و پلاک‌گذاری کارخانه‌ای، دو چالش‌ جدی بازار موتورسیکلت اصفهان
قیمت‌گذاری سلیقه‌ای و پلاک‌گذاری کارخانه‌ای، دو چالش‌ جدی بازار موتورسیکلت اصفهان

بازار موتورسیکلت اصفهان با وجود رشد تقاضا در تابستان، با دو چالش اساسی قیمت‌گذاری سلیقه‌ای نمایندگی‌ها که منجر به افزایش غیرمنطقی قیمت‌ها شده و روند شماره‌گذاری بیرون‌استانی که خریداران را از دریافت مدارک رسمی محروم کرده روبه‌رو است.

اجاره بهای مسکن در اصفهان ساماندهی می‌شود
اجاره بهای مسکن در اصفهان ساماندهی می‌شود

مدیرکل دفتر فنی استانداری اصفهان از برنامه ریزی مدیریت استان در خصوص ساماندهی وضعیت اجاره بها در سراسر استان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است