کد خبر : 228207
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۱۱ - 13:09
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

استاندار تهران: جمعیت تهران ۱۹ میلیون نفر است

استاندار تهران اعلام کرد که جمعیت تهران ۱۹ میلیون نفر شد.

استاندار تهران: جمعیت تهران ۱۹ میلیون نفر است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علیرضا فخاری، استاندار تهران با اشاره به تعبیر اولیه بازآفرینی یعنی چگونگی شکل‌گیری بافت‌های فرسوده اظهار کرد: مردم در تأمین نیازمندی‌هایشان از جمله در حوزه مسکن جلوتر از دستگاه‌ها هستند، از اینرو غفلت ما زمینه ساخت و سازهای ناایمن و ناکارآمد را فراهم می‌کند و باید در این حوزه ورود جدی داشته باشیم.

یه نوشته ایسنا، وی ادامه داد: برخورداری‌های تهران زمینه مهاجرت را فراهم می‌کند و امروز با احتساب اتباع حدود ۱۸ و نیم تا ۱۹ میلیون جمعیت در تهران داریم و سالی حدود ۵ درصد به جمعیت استان اضافه می شود که این امر قابل توجه و تأمل است.

استاندار تهران با تاکید بر برگزاری و پیگیری مستمر جلسات ستاد بازآفرینی استان و شهرستان ها عنوان کرد: ساخت مسکن در اطراف تهران به جهت تامین زیرساخت ها و امکانات عملا پروسه زمان‌بری است و به جای آن تمرکز اقدامات در بافت های فرسوده مفیدتر خواهد بود.

فخاری به لزوم نظم دهی، تلفیق اطلاعات و داده ها در حوزه بازآفرینی به منظور تدقیق در نظارت ها اشاره کرد و گفت: در زمینه برنامه و بودجه حوزه بازآفرینی و ارائه میزان عملیاتی شدن برنامه ها توسط دستگاه ها و سنجش سطح رضایتمندی مردم، دبیرخانه ستاد فعالانه عمل کند.

وی تاکید کرد: بایستی برای جبران کاستی ها در حوزه مسکن بر مبنای توزیع جمعیت، شناور کردن جمعیت، استانداردسازی سازه ها و رفع نیازمندهای حوزه شهری و روستایی اقدام کنیم.

استاندار تهران خاطرنشان کرد: بازآفرینی یک اصل است و در تهران باید به نهضت بازآفرینی و بازسازی توجه جدی شود و برای حفظ هویت محلات در جاهایی که ظرفیت وجود دارد تراکم افزایش یابد.

فخاری به لزوم تشویق سازندگان در محلات بافت فرسوده اشاره کرد و افزود: دبیرخانه ستاد با نظر مشورتی کارشناسان و افراد صاحب نظر نسبت به ارائه مدل تشویقی برای سازندگان اقدام کنند تا بسته مذکور در اختیار شهرداری های استان قرار گیرد و مبنای عمل شود.

اخبار مرتبط:
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با تأکید بر وقوع حفاری غیرمجاز شبانه در عرصه تاریخی مسجد کمرزرین، از پیگیری قضائی جدی این اقدام خبر داد.

ابلاغ حکم حبس تجمیعی به تاجزاده/ وی تا سال ۱۴۱۱ باید تحمل حبس کند
ابلاغ حکم حبس تجمیعی به تاجزاده/ وی تا سال ۱۴۱۱ باید تحمل حبس کند

وی در سال ۱۴۰۱ به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام و اقدام علیه امنیت ملی محکوم شد که نهایتاً به ۵ سال حبس محکوم شد. همچنین در طول تحمل این حبس دوم، پرونده جدیدی تشکیل شد که به استناد قانون مجازات اسلامی به اتهام فعالیت تبلیغی و اجتماع و تبانی برای بار سوم به تحمل حبس محکوم شدند، چرا که نوشته‌ها و بیانیه‌ها یا مصاحبه‌های انتقادی که در طول زندان توسط او انجام شده بود باعث شد پرونده جدید تشکیل شده و به حبس محکوم شود.

آخرین آمار شهدا و مفقودین جنگ ۱۲روزه اعلام شد
آخرین آمار شهدا و مفقودین جنگ ۱۲روزه اعلام شد

سخنگوی قوه قضائیه گفت: گفت: بر اساس آمار و مستندات منتشر شده، رژیم صهیونیستی صدها تن از مردم بی‌گناه ما را در این ایام به شهادت رساند و یا مجروح کرد، که از جمله ۷ بیمارستان و ۴ واحد بهداشتی و ۶ پایگاه اورژانس آسیب دید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است