کد خبر : 227947
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۱۰ - 10:26
دسته‌بندی : سیاسی، پیشنهاد سردبیر
چاپ

انتقاد شدید یک روزنامه از اظهارات «رائفی‌پور»/ جمهوری اسلامی: به احترام کلمه، یکی پیدا شود و تریبون را از جلوی او بردارد

یک روزنامه با انتقاد از سخنران حامی دولت نوشت: به احترام کلمه، یکی پیدا شود و تریبون را از جلوی او بردارد. از قدیم گفته‌اند "همه چیزدان" هیچی نمی‌داند چنان که "همه کاره، هیچ کاره" در کلام مردم عنوان می‌گیرد.

انتقاد شدید یک روزنامه از اظهارات «رائفی‌پور»/ جمهوری اسلامی: به احترام کلمه، یکی پیدا شود و تریبون را از جلوی او بردارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی به انتقاد از اظهارات علی اکبر رائفی پور یکی از سخنرانان حامی ابراهیم رئیسی پرداخت و نوشت:

هرچه به دهان‌شان می‌آید می‌گویند. در هر زمینه‌ای اظهار نظر می‌کنند. از اندیشه اسلامی تا علوم نظامی و سینما و مهدویت و یهودیت و جامعه شناسی و…

دانشمندان و علما یک عمر وقت می‌گذارند و موی سفید می‌کنند و در یک شاخه علم اگر بخواهند سخن بگویند با هزار اما و اگر و احتیاط چیزی می‌گویند اما این برخی‌ها به چهل سال نرسیده علامه چهار جهت همه علوم شده‌اند!

طرف چنان از حد ترخص معرفتی خارج شده که حرمت می‌شکند وهرچه به زبانش می‌رسد می‌گوید، آن هم در باره کسی که بلاغت او منهج سخن و چراغ روشن جان است و کلماتش نگهبان ادب.

به احترام کلمه، یکی پیدا شود و تریبون را از جلوی او بردارد. از قدیم گفته‌اند “همه چیزدان” هیچی نمی‌داند چنان که “همه کاره، هیچ کاره” در کلام مردم عنوان می‌گیرد.

وقتی فراگیری هرعلمی چنان است که شاخه‌های مختلفی برای آن تعریف می‌کنند و هر موضوع صدها ریز موضوع دارد، چطور یک نفر پیدا می‌شود و به معرکه گیری در همه میدان‌ها می‌پردازد. یک روز قصه دسته بیل و موشک مالیوتکا را وسط می‌کشد، دیگر روز بیل را در زمین کشاورزی فرو می‌کند، یک‌ باره در حوزه سینما به اظهار فضل می‌پردازد و هر روز، نقشی تازه می‌زند در ساحتی متفاوت. چون کنتور هم ندارد حرف بی‌حساب، کسی به ضرب و تقسیم نتایج آن نمی‌پردازد. قصه فاکتورهایش هم که حساب جداگانه دارد.

اخبار مرتبط:
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

واکنش مهاجرانی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کالرسون: تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود
واکنش مهاجرانی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کالرسون: تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود

یک فعال سیاسی اصلاح طلب، تاکید کرد: در مصاحبه رئیس جمهور با تاکر کالرسون، تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود؛ این سخن در آمریکا شنونده دارد.

وزیر اطلاعات: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود / آثار پیروزی به وجود آمده را امروز در دنیا می‌بینیم
وزیر اطلاعات: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود / آثار پیروزی به وجود آمده را امروز در دنیا می‌بینیم

وزیر اطلاعات امروز در اظهاراتی بیان کرد: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است