کد خبر : 227900
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۱۰ - 10:04
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

پالایشگاه اصفهان سودآورترین شرکت پالایشی بورسی کشور معرفی شد

مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان گفت: برای نخستین بار پالایشگاه اصفهان به عنوان سودآورترین شرکت پالایشی بورسی کشور معرفی شد.

پالایشگاه اصفهان سودآورترین شرکت پالایشی بورسی کشور معرفی شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محسن قدیری با اشاره به گزارش عملکرد پالایشگاه اصفهان در زمینه سودآوری به عنوان یک شرکت بورسی اظهار داشت: ضمن ابراز خرسندی باید یادآور شوم که ما در ۹ ماهه سال ۱۴۰۱ موفق به کسب ۲۶ هزار میلیارد تومان سود خالص شده است.

به نوشته مهر؛ وی افزود: سود هر سهم در این دوره نسبت به دوره مشابه سال مالی گذشته ۱۷۳ درصد رشد داشته است که با این میزان رشد، پالایشگاه اصفهان در بین شرکت‌های پالایشی و نفتی پذیرفته شده در بورس رتبه اول را به خود اختصاص داده است.

مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان اضافه کرد: علی رغم یکسان بودن روند کاهشی تفاوت نرخ نفت خام با نرخ فرآورده‌های نفتی Crack Spread)) بین شرکت‌های پالایشی که منجر به زیان شرکت‌هایی همانند پالایش نفت بندرعباس، پالایش نفت لاوان و پالایش نفت تبریز در مقایسه عملکرد سه ماهه سوم سال جاری با سه ماهه سوم سال گذشته شده است، شرکت پالایش نفت اصفهان در این دوره در سود ناخالص ۴۰ درصد نیز رشد داشته است.

وی تصریح کرد: بازده شرکت پالایش نفت اصفهان به نسبت سرمایه اولیه از بدو بورسی شدن و از ۱۴ سال گذشته بهترین عملکرد را در سال جاری به خود اختصاص داده است.

قدیری ابراز داشت: همه این دستاوردها در سایه همت پرسنل خدوم و زحمتکش به ویژه هیات مدیره و مدیران و روسای شرکت به واسطه حُسن تعلق خاطر به شرکت پالایش نفت اصفهان به دست آمده است.

اخبار مرتبط:
۲۵۵ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان اصفهان به شبکه متصل شد
۲۵۵ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان اصفهان به شبکه متصل شد

معاون سیاسی- اجتماعی استاندار اصفهان گفت: تاکنون ۲۵۵ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان اصفهان به شبکه متصل شده است.

دمای اصفهان تغییر محسوسی ندارد
دمای اصفهان تغییر محسوسی ندارد

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: دمای هوا در سطح استان طی ۲۴ ساعت پیش رو تغییر محسوسی ندارد.

جاروی رباتیک برای نظافت هوشمند میدان نقش جهان اصفهان رونمایی می‌شود
جاروی رباتیک برای نظافت هوشمند میدان نقش جهان اصفهان رونمایی می‌شود

مدیرعامل سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان گفت: تا سه ماه آینده جاروی رباتیک برای نظافت هوشمند میدان نقش جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است