کد خبر : 227605
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۰۸ - 21:41
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

واکنش یک اقتصاددان به مصوبه جنجالی «مولدسازی»/ حسن سبحانی: به خود لرزیدم

حسن سبحانی اقتصاددان و سیاست مدار اصولگرا نوشت:‏در زندگی کاری‌ام مواقع بسیاری بوده است که حتی از شنیدن بعضی از تصمیمات اقتصادی،که توسط مقاماتی اتخاذ می‌شد وحشت داشتم و از خسارت‌هایی که در فقدان آگاهی از ساز‌ و کار و پیآمد تصمیمات،متوجه جامعه می‌شد بر خود می‌لرزیدم. تصمیم اخیر «مولد سازی دارایی‌های دولت» در صد ر آن موارد میباشد.

واکنش یک اقتصاددان به مصوبه جنجالی «مولدسازی»/ حسن سبحانی: به خود لرزیدم

به گزارش سایت خبری مدارا، هفته گذشته یکی از رسانه ها از تصویب یک آیین نامه محرمانه برای آنچه که مولدسازی دارایی های دولت نامیده شد خبر داد. آنچه این مصوبه را حاشیه ساز کرده است، مصونیت قضایی هیاتی هفت نفره است که قرار است تعداد زیادی از اموال دولت را بنا بر تشخیص خود در نحوه انتخاب و واگذاری، به فروش برسانند. این رسانه همچنین از متوقف شدن کل قوانین مطروحه کشور در برابر تصمیمات این هیات درمدت دو سال خبر داده بود.

اعضای این هیات ۷ نفره عبارتند از : معاون اول رئیس جمهور (رئیس هیات)، وزیر امور اقتصادی و دارایی (دبیر هیات)، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، وزیر کشور، وزیر راه و شهرسازی، یک نفر نماینده از طرف رئیس مجلس شورای اسلامی و یک نفر نماینده از طرف رئیس قوه قضائیه.

حسن سبحانی اقتصاددان و سیاست مدار اصولگرا در واکنش به این مصوبه نوشته است که به خود لرزیدم و در صدر وحشت‌هایم قرار دارد.

وی در این باره نوشت: ‏در زندگی کاری‌ام مواقع بسیاری بوده است که حتی از شنیدن بعضی از تصمیمات اقتصادی،که توسط مقاماتی اتخاذ می‌شد وحشت داشتم و از خسارت‌هایی که در فقدان آگاهی از ساز‌ و کار و پیآمد تصمیمات،متوجه جامعه می‌شد بر خود می‌لرزیدم. تصمیم اخیر «مولد سازی دارایی‌های دولت» در صدر آن موارد میباشد.

اخبار مرتبط:
نرخ بلیت قطار ۳۰% گران شد
نرخ بلیت قطار ۳۰% گران شد

دبیر انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی مسافری و خدمات وابسته از اجرای افزایش 30 درصدی قیمت بلیت قطارهای مسافری از نیمه دوم تیرماه 1404 خبر داد.

تخم‌مرغ گران شد؛ قیمت هرکیلو ۵۲ هزار تومان
تخم‌مرغ گران شد؛ قیمت هرکیلو ۵۲ هزار تومان

امروز دوشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴ در بازار کالاهای اساسی هر کیلو گرم تخم‌مرغ ۵۲ هزار تومان شد این در حالی است که هفته گذشته این عدد بین ۴۰ تا ۴۵ هزار تومان متغیر بود.

معاون وزیر صمت: سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود ۱۵ درصد تعیین شد
معاون وزیر صمت: سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود ۱۵ درصد تعیین شد

معاون وزیر صمت با اشاره به افزایش قیمت خودرو گفت: براساس نامه قائم‌مقام وزارت صمت، درصد افزایش نهایی حدود ۱۵ درصد تعیین شده و تمام مراحل این فرایند به‌صورت قانونی طی شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است