کد خبر : 227298
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۰۷ - 10:31
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

طراحی ۳ سامانه عملکرد سنج در دولت سیزدهم

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: سه سامانه وعده سنج، دولت سنج و ایران سنج در دولت کنونی طراحی شده است.

طراحی ۳ سامانه عملکرد سنج در دولت سیزدهم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ میثم لطیفی عصر پنجشنبه در جشنواره شهید رجایی در سالن همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت: باید اقدامات اصلاحی را از درون دستگاه‌های دولتی آغاز کنیم و نه اینکه نمره ارفاقی اعطا شود.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه نمره دستگاه‌های اجرایی اصفهان نسبت به میانگین کشور بالاتر است، گفت: برای نخستین بار اقدام به ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی در قالب سامانه دولت سنج کردیم.

وی با اعلام اینکه ما نوکر مردم هستیم گفت: سامانه وعده سنج به منظور سنجش زمان وعده دادن مسئولان به مردم و تکلیفی که بر دوش خود می‌گذارند برای تحقق وعده‌ها دیده شده است.

لطیفی با بیان اینکه هیچ مسئولی وظیفه‌ای ندارد که وعده بدهد اما در تحقق وعده‌ای که داده وظیفه دارد و همین عدم عمل به وعده‌ها موجب بی اعتمادی مردم به مسئولان شده است، افزود: ایران سنج سامانه دیگری است که شاخص‌های ایران را در حوزه‌های مختلف از جمله بهداشت و درمان، فن آوری، اقتصاد، آموزش و علم و غیره با کشورهای همسایه می‌سنجد.

وی گفت: شرکت دستگاه‌های اجرایی در جشنواره شهید رجایی مچ گیری نیست بلکه فرصت یادگیری فردی و سازمانی است.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور خاطرنشان کرد: جشنواره شهید رجایی در ابتدا به منظور ارزیابی عملکرد کارمندان دولت بود و از سال ۸۰ این رویه تغییر کرد و به سنجش عملکرد دولت پرداخته شد.

همچنین ۷ دستگاه دولتی از جمله اداره کل امور مالیاتی استان، اداره کل استاندارد اصفهان، اداره کل فنی و حرفه‌ای، اداره کل هواشناسی، اداره کل راهداری و حمل و نقل استان، اداره کل بیمه سلامت و اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان اختصاص یافت.

اخبار مرتبط:
افزایش حوادث محبوسی در آسانسورهای اصفهان
افزایش حوادث محبوسی در آسانسورهای اصفهان

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از تکرار حوادث ناشی از گیرکردن افراد در آسانسورها خبر داد و گفت: توجه به مسائل ایمنی و نگهداری منظم این تجهیزات ضروری است.

برنامه گردشگری «همسفر با تُ» ویژه رانندگان اصفهان برگزار می‌شود
برنامه گردشگری «همسفر با تُ» ویژه رانندگان اصفهان برگزار می‌شود

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان از برگزاری ویژه برنامه‌ گردشگری با عنوان «همسفر با تُ» ویژه رانندگان حمل‌ونقل درون شهری اصفهان خبر داد.

تمرکز خود را بر تأمین نیاز داخلی در حوزه نفت و گاز قرار داده‌ایم
تمرکز خود را بر تأمین نیاز داخلی در حوزه نفت و گاز قرار داده‌ایم

مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان در آیین رونمایی از کلاف گرم مناسب محیط ترش گفت: تمرکز خود را بر تأمین نیاز داخلی در حوزه نفت و گاز قرار داده‌ایم و امیدواریم با تولید محصولات خاص مورد نیاز این حوزه، کشور را از واردات بی‌نیاز کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است