کد خبر : 226762
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۰۴ - 15:47
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

نماینده مجلس: «خاندوزی» هر شب یک توییت می‌زند و فاتحه بازار را می‌خواند

محمد وحیدی می‌گوید: وزیر اقتصاد که سرش شلوغ است، آخر شب تازه می‌خواهد بخواهد اتفاقی را رقم بزند. با این روند، وزیر تصمیم غلطی می‌گیرد و هر شب توئیتی می‌زند و فاتحه بازار را می‌خواند و در بازار ارز تورم ایجاد می‌کند.

نماینده مجلس: «خاندوزی» هر شب یک توییت می‌زند و فاتحه بازار را می‌خواند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمد وحیدی نماینده بجنورد در نقد عملکرد اقتصادی دولت سیزدهم به رویداد۲۴ می‌گوید: جزو استیضاح‌کنندگان وزیر امور اقتصادی و دارایی هستم و حتماً این موضوع را به صورت جدی پیگیری می‌کنم، چون وظیفه وزیر اقتصاد و کلاً تیم اقتصادی دولت، در درجه اول با نگاه رهبری و تاکید ایشان، تقویت پول ملی کشور است، ولی هر بار نوع رفتار در سیستم اقتصادی کشور به گونه‌ای بوده که باعث کاهش بیشتر پول ملی شده است.

او می‌گوید: وزارت اقتصاد، محور فرآیند مدیریت منابع اقتصادی کشور است، یعنی منابع پولی، مالی و بانکی. بازار سرمایه، یعنی بورس و بازار پولی، یعنی بانک. متولی و مدیریت این دو با وزارت اقتصاد است. بانک‌ها هم زیر نظر وزارت اقتصاد هستند و حتی فرآیند‌های بانک مرکزی هم با نظر وزیر اقتصاد دنبال می‌شود.

وحیدی می‌گوید: اگر بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مستقل بودند و ربطی به دولت‌ها نداشتند، خوب بود، ولی الان این دو در سیستم ما، دولتی هستند و کسی نمی‌تواند منکر آن شود. سال‌هاست ظاهری درست کرده‌ایم که وضع را به این نقطه رسانده و باید قاطعانه بگویم که عملاً سیستم پولی، مالی و بانکی ما، تحت سیطره وزارت اقتصاد است.

عضو مجمع نمایندگان استان خراسان شمالی می‌گوید: در حال حاضر از تیم اقتصادی دولت، چندصدایی شنیده می‌شود و تیم مشاوران اقتصادی هر کدام از مسئولان تصمیم‌گیر در حوزه اقتصاد مملکت، ضعیف هستند و این روند باعث آسیب‌دیدن اقتصاد کشور و معیشت مردم شده است.

او می‌گوید: وزیر اقتصاد، رییس بانک مرکزی و مجموعه بانک‌های کشور که هیات‌های مدیره‌ مدعی دارند، باید حداقل در کنار هم یک تیم اقتصادی داشته باشند تا تئورسین‌های اقتصادی و صاحب‌نظران بازار در کنار هم قرار بگیرند و بتوانند نظر بدهند و در نهایت به نظر آن‌ها عمل شود، زیرا در کار اقتصاد، خردجمعی و تضارت آرا، ضروری است، وگرنه ارزش پول ملی، روز به روز کاهش پیدا می‌کند و دود آن، به چشم مردم می‌رود.

وحیدی می‌گوید: وزیر اقتصاد که سرش شلوغ است، آخر شب تازه می‌خواهد اتفاقی را رقم بزند. با این روند، وزیر تصمیم غلطی می‌گیرد و هر شب توئیتی می‌زند و فاتحه بازار را می‌خواند و در بازار ارز تورم ایجاد می‌کند. این موضوعاتی که می‌گویم به صورت مستقیم، متوجه شخص آقای خاندوزی است.

نماینده بجنورد می‌گوید: آقای رئیسی، تمام مدعیان ریاست جمهوری را در دولت خود، جای داده است و حال باید پاسخگو باشند که چرا آن صحبت‌ها را پیش از انتخابات ریاست جمهوری مطرح کردند، اما در میدان عمل، شاهد چنین اتفاقات ناخوشایندی هستیم.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده‌اند
نماینده مجلس: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده‌اند

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده اند. سازمان غذا و دارو عامل اصلی افزایش قیمت داروهاست.

ترامپ: ویتکاف یک توافق‌کننده خوب است و توانایی خاصی دارد
ترامپ: ویتکاف یک توافق‌کننده خوب است و توانایی خاصی دارد

دونالد ترامپ در کنفرانس خبری پیش از سفر به خاورمیانه، استیو ویتکاف را یک توافق‌کننده ماهر و با توانایی ویژه توصیف کرد و از او برای کمک به آزادسازی گروگان آمریکایی - اسرائیلی توسط حماس قدردانی کرد. او همچنین تاکید کرد که در یک کنفرانس خبری، دونالد ترامپ اعلام کرد که آمریکا و چین به یک توافق تجار بزرگ دست یافته‌اند که براساس آن، از دوم آوریل، تعرفه‌ها به ۱۰ درصد کاهش می‌یابد.

تخت‌‌روانچی: با چشمان باز در حال پیش‌بردن مذاکرات هستیم
تخت‌‌روانچی: با چشمان باز در حال پیش‌بردن مذاکرات هستیم

معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به برگزاری چهار دور گفت‌وگوهای غیرمستقیم بین ایران و آمریکا اظهار کرد: با چشمانی باز و با دقت در حال پیش بردن امور هستیم. آمریکایی‌ها در صحبت‌هایشان این‌گونه بیان می‌کنند که علاقمند هستند که کار به جلو برود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است