کد خبر : 226604
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۰۴ - 09:48
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

رابرت مالی: چین را وادار به قطع واردات نفت از ایران خواهیم کرد

نماینده آمریکا در ایران می‌گوید که در راستای اجرای تحریم‌ها علیه جمهوری‌ اسلامی، قصد دارد پکن را وادار کند که واردات نفت از ایران را متوقف کند.

رابرت مالی: چین را وادار به قطع واردات نفت از ایران خواهیم کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ راب مالی نماینده ویژه ایالات متحده آمریکا در امور در مصاحبه با وبگاه «بلومبرگ» از تلاش آمریکا برای تداوم اعمال فشار به چین برای توقف خرید نفت از ایران پرده‌برداری کرد.

به نوشته فارس، نماینده آمریکا در ایران می‌گوید که در راستای اجرای تحریم‌ها علیه جمهوری‌ اسلامی، قصد دارد پکن را وادار کند که واردات نفت از ایران را متوقف کند.

وی در این خصوص گفت: «چین مقصد اصلی صادرات غیرقانونی ایران است و گفت‌وگوها برای منصرف کردن پکن از خریدها تشدید خواهد شد».

اخبار مرتبط:
مداح حزب‌الله چگونه جاسوس اسرائیل شد؟
مداح حزب‌الله چگونه جاسوس اسرائیل شد؟

یک اختلاف مالی جزئی، یک مشکل اداری به ظاهر ساده پرده از خیانتی برداشته است که حالا بسیاری از اهالی جنوب لبنان از پیامدهای آن هنوز شوکه‌اند. جایی که مشخص شد محمد هادی صالح به عنوان یکی از نزدیکان حزب اله برای فقط یک مشت دلار برای اسرائیل جاسوسی می‌کرده است.

تسلا وارد بازار عربستان سعودی می‌شود
تسلا وارد بازار عربستان سعودی می‌شود

تسلا با ورود به بازار سعودی، بزرگ‌ترین اقتصاد خلیج فارس، در شرایطی که فروش جهانی آن در حال کاهش است، قدم بر می‌دارد.

ترامپ: سفرم به خاورمیانه فوق‌العاده بود؛ ما با حدود ۵.۱ تریلیون دلار بازگشتیم / روابط ما با قطر، عربستان و امارات عالی است
ترامپ: سفرم به خاورمیانه فوق‌العاده بود؛ ما با حدود ۵.۱ تریلیون دلار بازگشتیم / روابط ما با قطر، عربستان و امارات عالی است

دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا گفت: سفرم به خاورمیانه فوق‌العاده بود و ما با حدود ۵.۱ تریلیون دلار بازگشتیم، که بد هم نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است