کد خبر : 226595
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۰۴ - 10:40
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

اهداکنندگان خون اصفهانی به خط شوند

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان از فعالیت مرکز اهدای خون خواجو در روز جمعه خبر داد و گفت: در حال حاضر ذخیره خون استان ۵ روز است که هنوز بحرانی نیست، اما نیاز به مراجعه اهداکنندگان خون داریم.

اهداکنندگان خون اصفهانی به خط شوند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی فتوحی اظهار کرد: به علت کاهش ذخایر خونی در جمعه پیش‌رو ( ۷ بهمن‌ماه)، مرکز اهدای خون خواجو از ساعت ۹ تا ۱۳ دایر و آماده خدمت‌رسانی به اهداکنندگان خون است.

به نوشته ایسنا؛ وی ذخیره خون کنونی استان اصفهان را ۵ روز اعلام کرد و افزود: در حال حاضر ذخیره خون استان ۵ روز است، درحالی‌که در شرایط عادی باید بین ۷ تا ۸ روز باشد. هنوز وضعیت ذخیره خون استان بحرانی نیست، اما نیاز داریم شرایط بهتر شود و اهداکنندگان بیشتر مراجعه کنند.

وی با اعلام اینکه معمولاً در فصل سرما تعداد مراجعه‌کنندگان خون کاهش پیدا می‌کند، افزود: در دی‌ماه سال جاری حدود ۱۳ هزار و ۲۵۳ نفر جهت اهدا خون به پایگاه‌های استان مراجعه کردند که از این تعداد ۱۰ هزار و ۶۴۸ نفر موفق به اهدا خون شدند. همچنین آمار اهدای خون مستمر ۶۱.۲ درصد و درصد اهدای خون بانوان ۳‌. ۱۷ درصد است.

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان با اشاره به اینکه همچنان میزان اهدای خون بانوان کافی نیست، گفت: زمانی که بانوان برای اهدا خون مراجعه می‌کنند ابتدا تست هموگلوبین از آن‌ها گرفته می‌شود تا باور غلط کم‌خونی آن‌ها برطرف شود و سپس اگر شرایط اهدای خون را داشته باشند از آن‌ها خون‌گیری می‌شود.

فتوحی با تأکید بر اینکه هر فرد می‌توانند در سال ۳ بار اهدا خون انجام دهد، افزود: در ۱۰ماهه امسال نسبت به سال گذشته، ۴.۸ درصد رشد خون‌گیری داشتیم، به‌طوری‌که در این ۱۰ ماه ۱۴۵ هزار ۴۱۵ نفر به پایگاه‌های اهدای خون مراجعه کردند و از این تعداد ۱۱۶ هراز و ۵۳۹ نفر موفق به اهدا خون شدند.

وی میزان اهدای خون مستمر در ۱۰ ماه نخست امسال را ۵۸.۱ اعلام و خاطرنشان کرد: بانوان ۱۴.۳ درصد از اهداکنندگان خون را تشکیل می‌دهند

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان در خاتمه از شهروندان خواست با مراجعه مستمر برای اهدای خون، یاری‌گر بیماران و نیازمندان خون و فرآورده‌های خونی باشند.

اخبار مرتبط:
۲۶۱ عملیات آتش‌نشانی در اصفهان طی یک هفته گذشته ثبت شد
۲۶۱ عملیات آتش‌نشانی در اصفهان طی یک هفته گذشته ثبت شد

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از ثبت ۲۶۱ عملیات آتش‌سوزی و امداد و نجات در سطح شهر طی یک هفته گذشته خبر داد.

نورصالحی: رعایت فرایند قانونی تصویب طرح جامع اصفهان ضروری است
نورصالحی: رعایت فرایند قانونی تصویب طرح جامع اصفهان ضروری است

رئیس شورای شهر اصفهان با تأکید بر لزوم طی‌شدن مراحل قانونی تصویب طرح جامع شهر،گفت: پس از گذشت ۳۸ سال نهایی‌شدن این طرح مطالبه مدیریت شهری است و بی‌توجهی به نقش شورا تبعات حقوقی دارد.

پلاک انرژی ساختمان در اصفهان رونمایی می‌شود
پلاک انرژی ساختمان در اصفهان رونمایی می‌شود

اصفهان با اجرای نخستین طرح «پلاک گواهی انطباق انرژی ساختمان» در کشور، گام مهمی در مسیر ارتقای بهره‌وری انرژی، کاهش مصرف سوخت و تحقق الزامات مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان برداشته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است