کد خبر : 226435
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۰۳ - 14:02
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

ابوالحسن مختاباد درگذشت

عبدالحسین مختاباد درگذشتِ ابوالحسن مختاباد برادرش را تأیید کرد و دلیلش را سکته قلبی عنوان کرد.

ابوالحسن مختاباد درگذشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ابوالحسن مختاباد منتقد، پژوهشگر موسیقی و از روزنامه‌نگاران پیشکسوت و سرشناس حوزه تخصصی موسیقی درگذشت.

عبدالحسین مختاباد خواننده شناخته شده کشورمان ضمن تایید این خبر دلیل درگذشت برادرش را سکته قلبی عنوان کرد.

سید ابوالحسن مختاباد (متولد ۲۲ دی ۱۳۴۸ در امره) نویسنده، منتقد، پژوهشگر موسیقی و روزنامه‌نگار ایرانی است. او همچنین، برادر عبدالحسین مختاباد خواننده شناخته شده موسیقی ایرانی است.

مختاباد در تابستان سال ۱۳۷۲ به کار در نشریه مشغول شد. بهمن همان سال با کار در بولتن جشنواره تئاتر فجر، کار حرفه‌ای خود را آغاز کرد و سپس در بهار سال ۱۳۷۳، به عنوان عضو تحریریه روزنامه همشهری وارد این روزنامه شد و تا همین اواخر با این روزنامه و تعداد دیگری از رسانه‌ها همکاری داشت.

مختاباد فعالیت صنفی در حوزه موسیقی را با انتخاب به عنوان بازرس کانون پژوهشگران خانه موسیقی در سال ۸۱ آغاز کرد و سپس در کنار سردبیری نشریه خبری این نهاد، در دوره‌های بعد به عنوان عضو (۱۳۸۳–۱۳۸۵)، نایب رئیس (۱۳۸۵–۱۳۸۷) و رئیس هیئت مدیره (۱۳۸۷–۱۳۸۹) این کانون انتخاب شد.

او همچنین دو دوره متوالی از سوی مجمع عمومی خانه موسیقی به عنوان بازرس اصلی این نهاد صنفی انتخاب شد و نیز نهادینه کردن و برگزاری چند دوره کتاب و آلبوم سال خانه موسیقی از ابتکارات صنفی او به‌شمار می‌رود.

او موسیقی را با یادگیری آواز در سال‌های اولیه دهه هفتاد نزد کریم صالح عظیمی آغاز کرد و در ادامه مدتی نزد سید نورالدین رضوی سروستانی ردیف آموخت و نیز شیوه آوازی طاهرزاده به روایت نورعلی خان برومند را نیز نزد حمیدرضا نوربخش فرا گرفت.

ضمن آنکه چند مدتی هم نزد کمال‌الدین عباسی ردیف آوازی را فرا گرفت. در این مدت آموزه‌های آوازی و صداسازی را با برادرش سید عبدالحسین مختاباد استمرار داد و سلفژ و تئوری موسیقی را نزد محسن الهامیان و نواختن سه تار را هم برای مدتی کوتاه نزد حمید سکوتی، رضا موسوی‌زاده، پیمان سلطانی و بهداد بابایی آموخت.

او سال‌ها است در خارج از کشور زندگی می‌کرد.

اخبار مرتبط:
ماجرای بازداشت چند بازیگر در آ.اس.پ پیچیده‌تر شد
ماجرای بازداشت چند بازیگر در آ.اس.پ پیچیده‌تر شد

روز گذشته خبرگزاری فارس با انتشار ویدئویی درباره ماجرای تولد آقای بازیگر و بازداشت او و چند تن دیگر از دوستانش افشاگری کرد.

روزنامه اطلاعات: فقط سریالهای قدیمی و خاطره انگیز تلویزیون است که بیننده دارد/ حتی اگر کار خوب جدیدی هم تولید شود مخاطب سراغش نمی رود
روزنامه اطلاعات: فقط سریالهای قدیمی و خاطره انگیز تلویزیون است که بیننده دارد/ حتی اگر کار خوب جدیدی هم تولید شود مخاطب سراغش نمی رود

سنجش افکار بینندگان تلویزیون که نتایج آن مدتی پیش منتشر شد، نشان داد که اغلب تماشاگران در بخش سرگرمی بیشتر سریالهای خاطره‌افرین آی‌فیلم را دنبال می‌کنند. البته حیف است که برخی از سریال‌های پرمخاطب آی‌فیلم را فقط با صفت خاطره آفرین به یاد بیاوریم.

بعد از سیامک انصاری؛ مهران غفوریان هم به خاطر اتفاق رخ داده در برنامه «بازمانده» عذرخواهی کرد
بعد از سیامک انصاری؛ مهران غفوریان هم به خاطر اتفاق رخ داده در برنامه «بازمانده» عذرخواهی کرد

مهران غفوریان از مجریان برنامه «بازمانده» که در آن به سمت نمادهای ایرانی سنگ پرتاب می‌شد، از مردم ایران عذرخواهی کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است