کد خبر : 226428
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۰۳ - 13:56
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

سه روزنامه‌نگارِ زن بازداشت شده به اوین منتقل شدند

کانال انجمن صنفی روزنامه‌نگاران نوشت: در حالی که در روز‌های گذشته چند روزنامه‌نگار به قید وثیقه آزاد شده بودند، در ۴۸ ساعت گذشته دست‌کم سه زن روزنامه‌نگار خانم‌ها ملیکا هاشمی، سعیده شفیعی و مهرنوش زارعی در تهران بازداشت شده‌اند.

سه روزنامه‌نگارِ زن بازداشت شده به اوین منتقل شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ همسر سعیده شفیعی، حسن همایون خبر داد که خانم شفیعی در خانه بازداشت شده و فعلا اطلاعی از محل حبس او در دست نیست. آقای همایون که خود روزنامه‌نگار است گفته همسرش به اتهام تبلیغ علیه نظام و اقدام علیه امنیت ملی بازداشت شده است.

از این نویسنده پیش‌تر رمان «دخترپیچ» منتشر شده است. همچنین وی به‌عنوان خبرنگار حق‌التحریر با رسانه‌هایی متعددی از جمله دنیای اقتصاد، شرق، انصاف‌نیوز، مجله‌ی ایران‌فردا و… همکاری داشته است.

اخبار مرتبط:
۲ کافه در تهران به علت سرو مشروب پلمب شدند
۲ کافه در تهران به علت سرو مشروب پلمب شدند

پس از تعطیلی همیشگی کافه رستوران کاریز، ۲ کافه‌رستوران «بانی چو» و «سوئیت لانژ» به دلیل تخلفات متعدد توسط عوامل پلیس اطلاعات تهران بزرگ (معاونت نظارت بر اماکن عمومی) پلمب شدند.

خبرگزاری حوزه: نفوذ فرهنگ کره‌ای و موسیقی «کی پاپ» در جوانانو نسل جدید نگران کننده است
خبرگزاری حوزه: نفوذ فرهنگ کره‌ای و موسیقی «کی پاپ» در جوانانو نسل جدید نگران کننده است

خبرگزاری حوزه علمیه قم نوشت: موج کره‌ای که با حمایت دولتمردان کره جنوبی و شرکت‌های بزرگ جهانی آغاز به کار کرد به واسطه انبوه سریال‌ها و موسیقی‌های کی‌پاپ، به ابزاری برای نفوذ فرهنگی در سراسر جهان تبدیل شده است و این جریان با ترویج فرهنگ مصرف‌گرایی و فردگرایی، انتظارات غیرواقعی از زندگی را در میان نسل جدید ایرانی شکل داده و باعث کاهش اعتماد به نفس، افسردگی و بحران‌های روانی در بین آنها شده است.

شهردار منطقه ۱۲ تهران برای کنترل حجاب در بازار تهران قرارگاه تشکیل داد!
شهردار منطقه ۱۲ تهران برای کنترل حجاب در بازار تهران قرارگاه تشکیل داد!

شهردار منطقه ۱۲ تهران از ایجاد قرارگاه فرهنگی مشترک، تدوین آیین‌نامه اخلاقی برای فعالان بازار، طراحی برنامه‌های فرهنگی ویژه جوانان و نظارت بر رعایت حریم‌های اسلامی در بازار خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است