کد خبر : 226218
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۰۲ - 17:07
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

هشدار وزیر اطلاعات ایران به اروپا

وزیر اطلاعات طی بیانیه ای در واکنش به اقدام اخیر پارلمان اروپا علیه سپاه پاسداران هشدار داد که وزارت اطلاعات و جامعه‌ی اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران، اقدام متقابل در صورت هر عمل مُغایر امنیّت ملّی جمهوری اسلامی ایران را حق مشروع و مُسلّم کشور می‌داند.

هشدار وزیر اطلاعات ایران به اروپا

به گزارش سایت خبری مدارا؛  متن این اطلاعیه به این شرح است :

بسم الله الرحمن الرحیم
و اعدوا لهم ما استطعتم من قوّه

وزارت اطلاعات و جامعه‌ی اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران ضمن اعلام همبستگی کامل خود با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان رکن رکین نیروهای دفاعی کشور، اقدام بی‌ارزش، شتاب‌زده و نابِخردانه‌ی پارلمان اروپا را محکوم می‌کند.

اتحادیه‌ی اروپا که در حال حاضر در وضعیت بی‌سابقه‌ای از بحران عدم همبستگی، ضعف کارائی و سوء عملکرد به سر می‌برد، اثبات کرد که درگیر سوء محاسبه و بحران هویت نیز هست و نه تنها اِشرافی بر واقعیات صحنه ندارد بلکه به عروسک خیمه شب‌بازی تروریسم دولتی آمریکا، رژیم صهیونیستی و گروهک‌های ضدّ ملّی و منفور تبدیل شده است.

بر اساس اطلاعات پنهان و آشکار، مرحله‌ی اوّل این اقدام سخیف و نمایشی، تحت تأثیر لابی‌های تروریستی، کارسازی شده و کارگزاران مسلوب الاراده‌ی این پارلمان، آنرا به زعم خود عملیاتی ساختند. اروپایی‌ها که برخلاف آمریکایی‌ها دارای پیوستگی سرزمینی با منطقه حسّاس غرب آسیا هستند، اگر تجربه اقدام مشابه آمریکایی‌ها را مرور می‌کردند، این عمل غیرقانونی و مردود که خلاف بند ۷ ماده ۲ منشور ملل متحد است را مرتکب نمی‌شدند. سؤالی که مردم اروپا از اعضای پارلمان اروپایی و دولت‌مردان خود در این اتحادیه باید بپرسند این است که این اقدام به‌اصطلاح تحریمی علیه بزرگ‌ترین نیروی مبارزه با تروریسم تکفیری در منطقه‌ی غرب آسیا، کدام عایدی مشخص را نصیب آنها خواهد ساخت؟ اگر نفعی برای آنها در میان نیست، این اقدام دقیقاً منفعت کدام دسته و گروه یا کشور را تأمین می‌کند؟

ضعف برآوردهای اطلاعاتی کشورهای غربی در شناخت مردم و منطق حاکم بر نظام حکمرانی مردمی در جمهوری اسلامی ایران باعث شده است تا با تمهید این دست اقدامات بی‌ارزش و نمادین تلاش کنند تا پروژه شکست خورده و خارجی آشوب و اغتشاش را تنفس مصنوعی بدهند. حال آنکه با این توهمات نه تنها به اهداف مداخله‌گرانه‌شان در داخل کشور دست نخواهند یافت، بلکه در سطح کلان‌تر، سیاست‌های مداخله‌گرانه‌ی منطقه‌ای آنها را نیز با شکست قطعی مواجه خواهد ساخت.

وزارت اطلاعات و جامعه‌ی اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران، ضمن حمایت قاطع و تمام عیار از نهاد پر صلابت، ایثارگر، مردمی، ضدّتروریستی و ضدّاستکباری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اقدام متقابل در صورت هر عمل مُغایر امنیّت ملّی جمهوری اسلامی ایران را حق مشروع و مُسلّم کشور می‌داند.

وزیر اطّلاعات
و رئیس شورای هماهنگی اطلاعات کشور

اخبار مرتبط:
آیت‌الله اعرافی: اگر کوتاه بیاییم، می‌خواهند یا مثل غزه شویم یا از همه حیثیت و اصالت خود دست برداریم
آیت‌الله اعرافی: اگر کوتاه بیاییم، می‌خواهند یا مثل غزه شویم یا از همه حیثیت و اصالت خود دست برداریم

آیت الله اعرافی گفت: ما این را می دانیم که اگر ما کوتاه بیاییم همان ها می خواهند که یا مثل غزه بشویم و سرکوب شدید اعمال کنند و به هیچ کس رحم نکنند یا باید از همه حیثیت و اصالت خود دست برداریم. همین یکی سخن رئیس جمهور یاوه گوی آمریکاست که یا باید سر تا پا عبد و وابسته و برده شوید یا باید از میان بروید که ایران ایستاد و برده هم نشد.ما هرگز نیاز به سلاح اتمی و قدرت و زور در دنیا نداریم منطق قرآنی شما، عشق الهی شما به خاندان پیامبر و سالار شهیدان همه دنیا خریدار دارد.

علی خضریان: داماد حضرتی با کدام رانت عضو هیات مدیره شده است
علی خضریان: داماد حضرتی با کدام رانت عضو هیات مدیره شده است

خضریان نماینده مجلس: داماد الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌ رسانی دولت با کدام رانت توانسته با ۲ سال سابقه بیمه و مدرک کارشناسی غیرمرتبط، عضو هیأت مدیره شرکت بازرگانی بین‌المللی تأمین اجتماعی شود.

نماینده مجلس: میکروفون‌های مجلس ایراد دارد و نمایندگان مجبور هستند که فریاد بزنند
نماینده مجلس: میکروفون‌های مجلس ایراد دارد و نمایندگان مجبور هستند که فریاد بزنند

شاهرخ رامین عضو کمیسیون اجتماعی در مجلس: میکروفون‌های مجلس ایراد دارد و نمایندگان مجبور هستند که فریاد بزنند

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است