کد خبر : 226137
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۰۲ - 11:49
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

عضو شورای شهر: ۱۱ مرکز درمانی ناایمن و بحران‌ساز در تهران وجود دارد

عضو شورای اسلامی شهر تهران: ساختمان‌های پرخطر که باید یک‌ بار در سال بازدید شوند، ساختمان‌های میان خطر هر سه سال یکبار و ساختمان خیلی کم‌خطر که در طول ۱۰ سال باید یکبار مورد بررسی قرار گیرند.

عضو شورای شهر: ۱۱ مرکز درمانی ناایمن و بحران‌ساز در تهران وجود دارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  سوده نجفی به مناسبت ششمین سالگرد شهادت آتش‌نشانان ساختمان پلاسکو در گفت وگوی تلویزیونی، با تسلیت به خانواده‌های جانباختگان حادثه تلخ آتش‌سوزی، یاد و خاطره آن آتش‌نشانان را گرامی‌ داشت و افزود: درباره ساختمان های ناایمن موجود در شهر تهران، به دفعات در صحن علنی شورای شهر نکاتی را در مورد رسیدگی به آنها که بسیار مهم و حائز اهمیت است، تذکر دادم.

به نوشته ایرنا، رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه نسبت به موضوع ساختمان های ناایمن درگذشته شاهد بی‌ توجهی‌هایی بودیم، گفت: در دوره چهارم شورای شهر مصوبه‌ای با عنوان توسعه و بهبود خدمات ایمنی و آتش‌نشانی به تصویب رسید که در آن سازمان سازمان آتش‌نشانی موظف شد به صورت دوره‌ای از ساختمان‌ها بازدید داشته باشد و نواقص و مشکلات را به مالک و شهرداری منطقه ابلاغ کنند.

نجفی با بیان اینکه در این مصوبه ساختمان‌ها به سه دسته تقسیم شدند، افزود: ساختمان‌های پرخطر که باید یک‌ بار در سال بازدید شوند، ساختمان‌های میان خطر هر سه سال یکبار و ساختمان خیلی کم‌خطر که در طول ۱۰ سال باید یکبار مورد بررسی قرار گیرند.

وی ادامه داد: در بخش دیگری از این مصوبه، معاونت شهرسازی و معماری شهرداری مکلف شده قبل از زمان صدور پروانه ساختمانی برای همه اماکن دستورالعمل ایمنی ساختمان را به مالکان ابلاغ و در پروانه ساختمان درج کند.

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران با اشاره به بازدیدهای خود از شهر تهران گفت: در تهران ۱۲۹ ساختمان ناایمن و پرخطر وجود دارد که اگر در هر کدام از آنها حادثه‌ای رخ دهد منجر به بحران خواهد شد.

وی با بیان اینکه متاسفانه این ساختمان‌های ناایمن شامل ساختمان‌های تجاری، خدماتی و حتی درمان نیز می‌شود، یادآور شد: ۱۱ مرکز ناایمن درمانی در سطح شهر تهران وجود دارد که بحران‌ساز شده‌اند.

نجفی ادامه داد: با توجه به اینکه روزانه تعداد زیادی از شهروندان برای انجام کارهای خود به این ساختمان‌ها مراجعه می‌کنند و از وضعیت ناایمنی ساختمان هیچ اطلاعی ندارند، از این رو ضرورت دارد اسامی این ساختمان‌ها توسط مراجع مربوطه اطلاع‌رسانی شود تا هم‌ شهروندان از وضعیت ساختمان‌هایی که در آن تردد می‌کنند مطلع شوند و هم‌ مالکان نسبت به رفع بحران ناایمنی ساختمان اقدام کنند.

اخبار مرتبط:
کامبیز نوروزی: هیچ قانونی درباره ممنوعیت نگهداری از حیوانات و یا گرداندن آن‌ها در خیابان‌ها وجود ندارد؛ هرگونه ممانعت باید مستند به قانون باشد
کامبیز نوروزی: هیچ قانونی درباره ممنوعیت نگهداری از حیوانات و یا گرداندن آن‌ها در خیابان‌ها وجود ندارد؛ هرگونه ممانعت باید مستند به قانون باشد

نوروزی گفت: ایجاد هر ممنوعیتی برای حقوق اشخاص، نیازمند نص صریح قانون است. هیچ قانونی در این زمینه وجود ندارد که افراد را از نگهداری حیوانات و یا گرداندن آنها در خیابان‌ها، ممنوع کنند.

سگ‌ گردانی در یزد ممنوع شد
سگ‌ گردانی در یزد ممنوع شد

مرکز اطلاع‌رسانی دادسرای عمومی و انقلاب یزد از صدور دستورالعمل قاطع دادستانی یزد برای مقابله با سگ‌ گردانی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است