کد خبر : 226049
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۰۱ - 20:52
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

جریمه خودروهای دودزا و دارای نقص فنی/ سهم ۶۰ تا ۷۰ درصدی خودروها در آلودگی هوای اصفهان

سرهنگ محمدی با بیان اینکه برای خودروهای دودزا و دارای نقص فنی مبلغ ۶۳۰ هزار ریال جریمه صادر خواهد شد گفت: شناسایی خودروهای آلاینده از ۲ طریق سامانه و حضور میدانی و محسوس پلیس صورت می گیرد.

جریمه خودروهای دودزا و دارای نقص فنی/ سهم ۶۰ تا ۷۰ درصدی خودروها در آلودگی هوای اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ محمدرضا محمدی افزود: در این راستا در ۲ ماهه اخیر با افزایش روزهای آلودگی هوای اصفهان ۱۳ هزار و ۱۲۲ دستگاه خودروی دودزای شخصی، ۲۰ هزار و ۸۷۲ دستگاه خودروی دودزای عمومی و ۶۹ هزار و ۸۳۵ دستگاه خودروی فاقد معاینه فنی در اصفهان مورد اعمال قانون قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه برای خودروهای دودزا و دارای نقص فنی مبلغ ۶۳۰ هزار ریال جریمه صادر خواهد شد گفت: شناسایی خودروهای آلاینده از ۲ طریق سامانه و حضور میدانی و محسوس پلیس صورت می گیرد.

وی اظهار داشت: به این منظور پلاک خودروهای دودزا که بنا بر تشخیص کارشناسان پلیس تردد آنها باعث آلودگی هوا می‌شود فک شده و به رانندگان آنها پلاک تعمیری ارائه می شود که با این پلاک موظف هستند ظرف ۴۸ ساعت به تعمیرگاه مراجعه و نسبت به رفع نقص خودروی خود اقدام کنند.

رئیس پلیس راهور استان اصفهان تاکید کرد: خودروهای دودزا و فاقد معاینه فنی سازمان‌ها و دستگاه‌ها نیز بدون هرگونه اغماضی مورد اعمال قانون قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه پلیس راهور با رانندگانی که به حقوق مردم بی‌اعتنا هستند قاطعانه برابر قانون برخورد می‌کند و با هیچ شخص و ارگانی نیز تعارف ندارد گفت: کاهش آلودگی هوا نیازمند مشارکت عموم مردم و دستگاه‌هاست.

سرهنگ محمدی افزود: از شهروندان درخواست می‌شود که در این ایام که با آلودگی شدید هوا روبرو هستیم از ترددهای غیرضروری در سطح شهر بویژه در هسته مرکزی شهر خودداری کنند و در صورت مشاهده هر گونه عیب و نقصی در سامانه احتراق خودرو نسبت به تعمیر فوری و رفع عیب آن اقدام کنند.

وی همچنین‌ با اشاره به اجرای طرح محدودیت تردد خودروهای با پلاک زوج و فرد در شهر اصفهان در ۲ روز اخیر از درب منزل گفت: از شهروندان تقاضا می شود که قوانین و محدودیتهای اعلام شده در روزهای آلودگی هوا را بدلیل اهمیت‌ سلامت خود و دیگر افراد جامعه رعایت کنند.

طبق تصمیم کمیته شرایط اضطرار آلودگی هوای اصفهان، فعالیت تمامی مدارس، دانشگاه ها و مراکز آموزشی برخی از شهرستان های این استان روزهای شنبه و یکشنبه (یکم و دوم بهمن) به صورت غیرحضوری و فعالیت اداره ها، دستگاه های اجرایی و بانک ها در این مناطق امروز (شنبه) به صورت دورکاری است.

اصفهان بالغ بر ۲ میلیون نفر جمعیت دارد و بطور میانگین روزانه ۹۰۰ هزار دستگاه خودرو در آن، تردد می‌کند و سهم خودروها در آلودگی هوای اصفهان روی هم‌رفته نزدیک ۶۰ تا ۷۰ درصد است.

آلودگی هوا یکی از چالش‌های اساسی کلانشهر اصفهان و شهرهای صنعتی اطراف آن است که کارشناسان تاکید دارند برای برون‌رفت از وضع موجود باید تدابیر اصولی اندیشید و برنامه‌های عملیاتی و راهکارهایی بر اساس تحقیقات علمی و دقیق در پیش گرفت.

اخبار مرتبط:
آماده‌باش کامل شهرداری اصفهان در پی هشدار سرمای شدید و یخ‌زدگی معابر
آماده‌باش کامل شهرداری اصفهان در پی هشدار سرمای شدید و یخ‌زدگی معابر

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان از استقرار تجهیزات و آماده‌باش شبانه‌روزی اکیپ‌های ستاد سیل همزمان با کاهش دما خبر داد.

انتخابات از ۲۷ آذر کلید می‌خورد؛تمهیدات ویژه اصفهان برای مشارکت عشایر
انتخابات از ۲۷ آذر کلید می‌خورد؛تمهیدات ویژه اصفهان برای مشارکت عشایر

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان از ابلاغ دستور آغاز رسمی انتخابات از ۲۷ آذرماه خبر داد و گفت: فرآیند تشکیل هیئت‌های اجرایی از روز بعد در سراسر استان آغاز می‌شود.

علت واژگونی اتوبوس در محور اصفهان–نطنز در دست بررسی است
علت واژگونی اتوبوس در محور اصفهان–نطنز در دست بررسی است

رئیس پلیس راه استان اصفهان از وقوع حادثه دلخراش رانندگی در محور آزادراهی اصفهان–نطنز خبر داد که بر اثر آن ۱۳ نفر جان خود را از دست دادند و ۱۳ نفر دیگر مصدوم شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است