کد خبر : 225787
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۲۹ - 10:37
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

آغاز فعالیت ستاد انتخابات کشور

وزیر کشور خبر داد که ستاد انتخابات کشور فعالیت خود را برای برگزاری انتخابات 1402 شروع کرده است.

آغاز فعالیت ستاد انتخابات کشور

به گزارش سایت خبری مدارا؛احمدی وحیدی در پاسخ به این پرسش که آیا ستاد انتخابات کشور برای برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی فعال شده است؟ اظهار کرد: در حال حاضر ستاد انتخابات کشور فعالیت خود را شروع کرده است و کارهای خود را با استان‌ها برای تمهید مقدمات و برنامه‌ریزی برای برگزاری انتخابات انجام می‌دهد.

به نوشته ایسنا، وی ادامه داد: باید دستگاه‌ها برای برگزاری انتخابات آماده شوند به همین منظور ستاد انتخابات هم کارهای مقدماتی خود را آغاز کرده، جلسات در حال برگزاری است و تعامل با استان‌ها دنبال می‌شود.

انتخابات دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری به صورت همزمان در ۱۱ اسفندماه سال آینده برگزار می شود.

اخبار مرتبط:
کدخدایی: مراسم سالگرد حاج قاسم در میدان امام خمینی(ره) برگزار می‌شود
کدخدایی: مراسم سالگرد حاج قاسم در میدان امام خمینی(ره) برگزار می‌شود

سخنگوی ستاد ششمین سالگرد بزرگداشت شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: ان‌شاءالله در روز ۱۳ دی‌ماه، همزمان با حال‌وهوای معنوی ماه رجب امسال برنامه محوری در میدان امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

حسین یکتا: آرایش عملیاتی جبهه انقلاب باید تغییر کند
حسین یکتا: آرایش عملیاتی جبهه انقلاب باید تغییر کند

حسین یکتا با اشاره به سرعت تحولات جهانی و قطب‌بندی جدید، تأکید کرد: بعد از طوفان و جنگ ۱۲ روزه اخیر، آرایش عملیاتی، آرایش کاری و سازماندهی ما قطعاً باید تغییر کند.

نامه‌ی جبهه اصلاحات ایران به رئیس جمهوری / وفاق بدون اصلاح وضعیت نگران‌کننده‌ای دارد
نامه‌ی جبهه اصلاحات ایران به رئیس جمهوری / وفاق بدون اصلاح وضعیت نگران‌کننده‌ای دارد

جبهه اصلاحات ایران در نامه‌ای به رئیس جمهور با برشمردن نگرانی های خود اعلام آمادگی کرد که حاضر است در چارچوب سازوکارهای مشورتی، مسئولانه و شفاف، برای کمک به پیشبرد این اصلاحات با دولت همکاری کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است