کد خبر : 225443
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۲۷ - 13:11
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

داماد یک عضو دیگر شورای شهر تهران هَم از مسئولیتش استعفا داد

داماد احمد صادقی عضو شورای شهر تهران از مسوول دفتری این عضو استعفا داد.

داماد یک عضو دیگر شورای شهر تهران هَم از مسئولیتش استعفا داد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ داماد احمد صادقی عضو شورای شهر تهران از مسوول دفتری این عضو استعفا داد.

همشهری آنلاین نوشت: بعد از انتشار خبری مبنی بر اینکه داماد احمد صادقی مسوول دفتر این عضو است،احمد صادقی از استعفای دامادش خبر داد.

صادقی در پیامی نوشت:

هو الحق

هر عضو شورا که با رای مردم شریف تهران به شورا راه می‌یابد، از طریق ساختار اداره کل امور اجرایی شورا می‌بایست یک نفر را به عنوان مسئول دفتر معرفی نماید.

بنده در ابتدا درخواست جذب یک نفر از افراد متخصص و کارآمد را به روال عقد قرارداد به مجموعه اداری شورا معرفی کردم که متاسفانه زمان بسیاری را طی کرد و با توجه به مطول شدن موضوع ، فرد مذکور از پذیرش مسئولیت صرف نظر کرد.

در ادامه بنده تصمیم به معرفی دامادم که فردی با تحصیلات عالیه است و جای دیگری مشغول بکار بود گرفتم و طی مراحل اداری و اخذ استعلامات دستگاههای نظارتی و بدون اشاره به مغایرت قانونی برای جذب ایشان نامبرده چند ماهی است که بعنوان مسئول دفتر بنده مشغول کار است. در هر حال هم‌اکنون بعد از اطلاع از منع بکارگیری ایشان، پایان قرارداد داماد خود را به رییس محترم شورا اطلاع داده شد.

اخبار مرتبط:
طوفان گرد و خاک محور زابل ـ زاهدان را مسدود کرد
طوفان گرد و خاک محور زابل ـ زاهدان را مسدود کرد

براساس اطلاعیه مرکز مدیریت راه‌ها محور زابل ـ زاهدان و بالعکس به علت وزش باد شدید همراه با گرد و غبار و کاهش شعاع دید از ساعت ۸ صبح امروز تا اطلاع ثانوی مسدود است.

چمران، رئیس شورای شهر: اولین قبر برای تهرانی ها، مجانی است
چمران، رئیس شورای شهر: اولین قبر برای تهرانی ها، مجانی است

رئیس شورای شهر تهران گفت: هرکسی در بهشت زهرا قبری تهیه کند یکی مجانی است و دو قبر دیگر را می‌خرد، بنابراین هنوز قبرهای خریداری شده خالی هستند.

دادستان اصفهان: در راستای «احیای حقوق عامه» خودروی سگ‌گردان‌ها توقیف می‌شود
دادستان اصفهان: در راستای «احیای حقوق عامه» خودروی سگ‌گردان‌ها توقیف می‌شود

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان گفت: در راستای احیای حقوق عامه و توجه به مطالبات جدی مردم، هر گونه سگ گردانی در سطح شهر اصفهان اعم از پارک‌ها، اماکن عمومی و وسائط نقلیه ممنوع است و با آنان برخورد جدی خواهد شد. وی به پلیس‌راه و عوامل انتظامی دستور داد با هماهنگی دستگاه قضایی و سایر دستگاه‌های متولی نسبت به توقیف سیستمی و فیزیکی خودرو‌ها و معرفی رانندگان متخلف، پلمب مغازه‌های مرتبط و مطب‌های دامپزشکی غیرمجاز اقدام کرده و نتیجه اقدامات صورت‌گرفته به دادستانی اعلام شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است