بلوار کشاورز، بلواری ۶۰ ساله که خاطرات نیم قرن تهران همراه آن است.
به گزارش سایت خبری مدارا؛ بلوار کشاورز یکی از نخستین بلوارهای ایران است که در سال ۱۳۳۸ و در دوره پهلوی اول ساخته شد. این بلوار ۱,۷۰۰ متر طول دارد و برای ساخت آن، ۶ میلیون تومان هزینه صرف شد. در آن زمان، منطقه ۶ تهران در حال شکلگیری بود. این بلوار در ابتدا بنام بلوار الیزابت دوم نامیده میشد و بعدها به بلوار کشاورز تغییر نام داد. علت نامگذاری این خیابان به بلوار کشاورز، مجاورت ساختمان پیشین وزارت کشاورزی ایران با آن بود.
بلوار کشاورز توسط معمار ایرانی «سرفراز غزنی» طراحی شد. بلوار تاریخی و ارزشمند «کشاورز» پس از حدود سه سال ثبت شد و در فهرست آثار ملی قرار گرفت. تلاش برای ثبت ملی بلوار از سال ۱۳۹۱ شروع شد و تا ۲۸ شهریور ماه سال ۱۳۹۴ ادامه داشت؛ سالی که بلوار کشاورز در فهرست آثار ملی ثبت شد.
بلوار کشاورز در زمان گذشته یکی از تفرجگاههای شهر تهران بوده است؛ بهطوری که در اواخر روز و روزهای تعطیل، تعداد زیادی از شهروندان از این بلوار بهعنوان محل گذران اوقات فراغت و تفریح استفاده میکردند. در میانه این بلوار نهری روان است که به نهر کرج شهرت دارد.
در سال ۱۴۰۱ طرحی مورد تصویب قرار گرفت که ساعت کاری از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور از ۶ صبح تا ۱۳ بعد از ظهر شود و همینطور هم شد، اما امسال تغییر ساعت ادارات به دلیل افزایش کمسابقه دما زودتر و از ۲۰ اردیبهشت شروع شد؛ متعاقب آن اعلام شد که فعالیت مدارس نیز از ساعت ۶ صبح تا ۱۳ خواهد بود.
یک مقام مسئول گفت: شرکت ملی نفت مدعی است؛ کالاهایی که از اموال بابک زنجانی در گمرک بوده و ارزیابی و واگذار شده، ارزش اقتصادی نداشته و اساسا امکان فروش این اموال هم وجود ندارد. اما از سوی دیگر سیستم قوه قضاییه اعلام کرده که واگذاری این اموال زنجانی به وزارت نفت صورت جلسه و رد مال انجام شده است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در واکنش به اخبار منتشرشده درباره بازگشت بابک زنجانی به فعالیتهای اقتصادی تأکید کرد: پلیس با نگاهی حمایتی و پیشگیرانه، تمام فعالان اقتصادی را رصد میکند تا از بروز انحراف و تخلف جلوگیری شود.