کد خبر : 224934
انتشار : 2023/01/15 - 06:09
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

باید بپذیریم اقلیم کشور از شرایط طبیعی گذشته برخوردار نیست

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به تغییر اقلیم کشور گفت: باید بپذیریم که اقلیم از شرایط طبیعی گذشته برخوردار نیست و پارامترها در حال عوض شدن است.

باید بپذیریم اقلیم کشور از شرایط طبیعی گذشته برخوردار نیست

عباس صدریان فر در حاشیه مانور تمرینی-آموزشی قطعی برق مناطق شش گانه کشور (منطقه جنوب غرب) در آبادان ضمن تقدیر از استان های معین در این عملیات اظهار کرد: خوزستان از استان هایی است که بسترهای لازم جهت وقوع بحران را دارد.

وی مهمترین این بحران ها را سیلاب، گرد و غبار، پدیده خشکسالی، کیفیت هوا و بارندگی عنوان کرد و افزود: در حوزه کاری صنعت آب و برق با این موارد درگیر هستیم و با هر بارندگی یا خشکسالی نگرانی داریم.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به پدیده مونسون در تابستان گذشته و همزمانی مدیریت خشکسالی در غرب استان و سیلاب در شرق استان گفت: مدیریت همزمان این موارد کار بسیار سختی است که باید به بهترین شکل اجرایی شود.

صدریان فر به تغییر اقلیم در کشور اشاره کرد و گفت: باید بپذیریم که اقلیم از شرایط طبیعی گذشته برخوردار نیست و پارامترها در حال عوض شدن است .

وی ادامه داد: در گذشته بر اساس داده های تاریخی نقاط مختلف کشور را در شرایط سیلاب و خشکی مدیریت می کردیم اما امروزه باید منتظر اتفاقات دوگانه همزمان باشیم که البته در همه جای دنیا در حال رخ دادن است و باید به این شکل این اتفاقات را مدیریت کنیم.

منبع: ایسن

اخبار مرتبط:
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید

در جلسه هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان به اتفاق آراء به عنوان نایب رئیس این انجمن انتخاب شد.

قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی
قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: ۳۳ طرح زیرساختی برای پایداری تولید و عمل به مسوولیت‌های اجتماعی در شرکت فولاد خوزستان آماده بهره‌برداری شد.

زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند
زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند

دومین جلسه کمیته راهبری با حضور قائم مقام مدیرعامل در حوزه بهره‌برداری و توسعه، علیرضا مخبر دزفولی قائم مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسئولیت های اجتماعی و جمعی از معاونان و مدیران این شرکت برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است